Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2050104 www.bgdnes.bg

Моуриньо към Рууни: Махай се от "Юнайтед"!

Уейн Рууни да се маха час по-скоро от "Манчестър Юнайтед", посъветва го новият мениджър на "Челси" Жозе Моуриньо. Специалния взе отношение по темата с английския национал, за когото все по-усилено се говори, че иска да напусне "Олд Трафорд", защото не е щастлив там. Рууни дори е разговарял с ръководството на "червените дяволи" и настоявал да бъде продаден, но е получил отказ и най-вероятно ще трябва да играе насила в тима. Вече се заговори, че "Арсенал" и "Челси" имат желание да привлекат голаджията, но това едва ли ще се случи през лятото.
"Смятам, че Рууни е на една фантастична възраст за футболист. Притежава зрелост, голям опит, а все още е млад. Сам трябва да реши какво иска и какво ще го направи щастлив. Той малко прилича на мен - не се нуждае и от един паунд повече в договора си. Една купа повече няма да направи разликата. Харесвам го като момче и му желая всичко най-добро. Дано да бъде щастлив", отсече Моуриньо, с което индиректно му пожела да си намери нов клуб.
Дали това няма да е "Челси", новият мениджър на ДсинитеУ от Лондон категорично отказа да коментира. "Научих някои неща във футбола. Едно от тях е никога да не коментирам играчи от други отбори", каза Специалния.
Твърди се, собственикът на "Челси" е осигурил бюджет от 100 милиона евро на Моуриньо за нови попълнения това лято. Руският милиардер иска на всяка цена спечелването на шампионската титла в Англия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама