Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2086724 www.bgdnes.bg

Жената на Крауч кръшка с дебелак

Считаната за най-готина футболна половинка Абигейл Кланси бе изловена да кръшка с непознат тип на остров Ибиса. 27-годишната сексбомба е на почивка по Средиземноморието, докато нейният мъж Питър Крауч се поти по време на лятната подготовка на своя отбор "Стоук Сити".
Папараците на английския таблоид "Сън" щракнаха Аби да гушка гологлав дебелак в крайморски бар. Двамата не се притесняваха да си пускат дори целувки по бузите. Моделката бе в компанията на още няколко свои приятели. Изданието информира, че групата е прекарала целия следобед в пиене на високоалкохолни коктейли с водка. Кланси събра погледите с изумителен златист бански, който едва прикриваше прелестите й. Мъжът, с когото Аби интимничи, е собственикът на заведението Ocean Beach Ibiza Тони Трюман. Той е един от най-добрите приятели на апетитната блондинка. Самият Крауч пък изпитвал луда ревност към жена си, но бил под чехъл и не можел да си отвори устата.
Не е тайна, че Аби си пада по морските почивки и не спира да обикаля плажовете по цяло лято. Неотдавна тя заведе 2-годишната си дъщеричка на ваканция в Дубай.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама