Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14188809 www.bgdnes.bg

БГ еротичен модел започна работа при Берлускони, Петя е корица на "Плейбой"

Дарина Павлова стиска палци за Силвио

Корицата на италианския "Плейбой" Петя Богданова изгрява в телевизията на магната 

Българка проби в телевизията на Силвио Берлускони!

Корицата на италианския "Плейбой" Петя Богданова изгрява в ефира на телевизионната компания на бившия премиер "Медиасет". Новината сподели пред "България Днес" родената в Карлово и живееща в Милано родна красавица.

Реклама

В последните няколко дни на март еротичната моделка е заснела реклами и кадри за луксозни круизни кораби, плавали около Сардиния. Цяла седмица Петя е останала на гигантския плавателен съд, за да бъде завършен по най-прецизния начин снимачният процес.

Ролята на Богданова е на влиятелна клиентка, а в 7-дневните снимки заедно с Петя участва и Мис Италия Алис Сабатино.

Преди това карловката има нова любов зад граница и това е известен мафиот, издирван под дърво и камък от полицията. Действието не се развива в реалния живот, а в нов филм, в който нашето момиче се снима и започва да трупа солидна кинокариера в чужбина. Лентата се казва "Сляпа точка", снима се в Германия и се продуцира от една от най-известните световни компании.

"Говори се за мафията, разпространението на наркотици и полицията. Моята роля е на модел от Източна Европа - гадже на мафиот, която много обича партитата и нощния живот. Но не мога да разкривам повече детайли", сподели пред "България Днес" Богданова.

Междувременно цяла Италия трепери за Силвио Берлускони, който бе хоспитализиран в сряда по обяд за втори път през последните десет дни. Диагнозата му е левкемия. Неприятното събитие стана веднага новина №1 на Апенините и бе разнесена по целия свят. А обичаният от мнозинството италианци и тачен сега дори от опонентите си тв магнат и виден политик бе засипан с пожелания за бързо оздравяване от близо и далеч.

"Оправяй се миличък, желая ти от цялото си сърце здраве", отправи в социалните мрежи и Дарина Павлова мисли за излекуване на бившия премиер. Двамата бяха близки преди години, а Павлова участва във всеки рожден ден на италианския магнат.

Четете още

Хубавица от корица на "Плейбой" гадже с мафиот

Хубавица от корица на "Плейбой" гадже с мафиот

Зайче на "Плейбой" стана филмова звезда в Италия

Зайче на "Плейбой" стана филмова звезда в Италия

Наше зайче на "Плейбой" стана футболна водеща в Италия

Наше зайче на "Плейбой" стана футболна водеща в Италия

Петя е нашата секси Снежанка
Петя е нашата секси Снежанка

Петя е нашата секси Снежанка

Реклама
Реклама
Реклама