Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14880211 www.bgdnes.bg

Стела си татуира етикет на пръста на крака, какъвто слагат в моргата

Кое е по-лошо от това да си кит? Да си татуиран грозен кит и да се навираш в очите на хората.

С обиди като тези се нахвърлят масово злобари в интернет върху огромната моделка Стела заради татуировките, с които покрива все по-усилено тялото си. Американката пръсва 20 бона в зелено, за да си изографиса над 80 татуса, и държи много да ги показва наляво-надясно. Сложните картинки по кожата й включват паяжини около зърната на бомбите, портрети по краката и черепи на ръцете. Моделката поддържа каталог на татуировките си, като всяка е описана в електронна таблица.

Реклама

Трансформацията на Стела освен много пари отнема и години, но в крайна сметка именно това я катапултира към славата. С всеки нов татус последователите й в инстаграм набъбват. Заедно с това и хейтърите, които далеч не са впечатлени от бомбастичното количество татуировки.

"Съсипала си си тялото", "долна, глупава жена" и "изпаднячка" са само част от многобройните злостни коментари. В началото Стела преживява много тежко обидите, но с течение на времето твърди, че е започнала да свиква и да не се впечатлява. "Най-добрият начин е да блокирате и да игнорирате, защото иначе, когато обърнете внимание на хейтърите, им храните егото", философства мацето.

Стела вече планира къде и какви да са следващите татуировки, като новата й цел е те да станат 100. "Един ден, когато свърша с татуирането, последната ми татуировка ще бъде етикет на пръста на крака ми, каквито поставят на хората в моргите. Той ще показва сумата на всичките ми разходи за моите татуировки", казва още американката.

Четете още

Михаела Филева на война с онлайн тормоза
Михаела Филева на война с онлайн тормоза

Михаела Филева на война с онлайн тормоза

Хейтъри тормозят Дара Екимова
Хейтъри тормозят Дара Екимова

Хейтъри тормозят Дара Екимова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама