Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15033529 www.bgdnes.bg

Лили: Скубя рунтавия храсталак за здраве

Имам голям храсталак там долу и обичам да си го поскубвам с ръка, за да са успокоявам. Ползвам го като антистрес топка, признава косматата феминистка и порнодива Лили Бел.

Звездата от жанра за възрастни обича да парадира с големия си храст пред екраните и решението й да приеме окосмяването като "овластяващ феминистки ход" й помага да се чувства секси.

Реклама

Буйното окосмяване там отдолу е отличителната й черта в армията от гладко избръснати колежки, а самата тя признава, че космите имат и друго приложение - за успокояване на нервите. "Смятам, че е много забавно и успокояващо да ги галя и подръпвам", продължава с признанията мацето.

27-годишната порноработничка заклеймява модерните стандарти за красота, защото "създават впечатлението, че жените ще бъдат желани само ако са чисти, млади и стегнати". "Това не е така", категорична е Лили. Порномацето е не само космато, но е и по-пухкаво. Въпреки това не може да се оплаче от липса на мъжко внимание. "На когото не му харесвам, да се маха", категорично заявява Лили.

Четете още

Рени ги развя в храсталак
Рени ги развя в храсталак

Рени ги развя в храсталак

Мадона с храсталак
Мадона с храсталак

Мадона с храсталак

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама