Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15189032 www.bgdnes.bg

Да съм красива домакиня, това ми е работата

Да съм красива домакиня и да живея луксозно е моята работа на пълен работен ден. Това се хвали поредното безполезно девойче, което освен да задоволява някой мъж срещу пари, не умее да прави нищо друго.

Живеещата в Дубай тиктокърка Перниле осмисля живота си с това да изглежда добре, да се забавлява и да се грижи парите на мъжа й да идват към нея. И, разбира се, да показва на другите жени колко добре живее по този начин. Мацето редовно пуска видеа в социалката, за да показва с какво си запълва времето. Заниманията й се оказват изключително "тежки" - то шопинг по магазини, то пътувания по топли топдестинации като Франция и Гърция. В малкото случаи, когато не е на чуждестранни пътувания и не позира пред известни забележителности, Перниле ходи на козметици, фризьори и пластични хирурзи, за да поддържа вид, с който да може да продължава да заработва парите за всичките си повърхностни прищевки. И посочва, че любимото й хоби е пазаруването по бутици.

По-притеснителното от това, че Перниле живее празен и паразитен живот, е, че има цели 62 хиляди нейни последователи, които харесват постовете й и искат да гледат още. Както и да бъдат като нея. Затова и търсят съвети как да тръгнат по нейните стъпки и да си осигурят лек живот като нейния.

Четете още

Жената на Криско не чисти, взе си прислуга

Жената на Криско не чисти, взе си прислуга

Николета е най-добрата домакиня! Готви кюфтета на Ники М. дори и на почивка

Николета е най-добрата домакиня! Готви кюфтета на Ники М. дори и на почивка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама