Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15210828 www.bgdnes.bg

Поредният сеир! Бритни Спиърс млати мъжа си, той я изнудва с компромати

Побой над съпруга си бодибилдър хвърля Бритни Спиърс, докато той спи, а той я изнудва с видеокомпромати. Разводът на певицата и модела бодибилдър се очертава да бъде поредният холивудски сеир, който има потенциал да заприлича на този на Джони Деп и Амбър Хърд. Броени часове след като Сам Асгари подава молба за развод с Бритни Спиърс след едва една година брак, на бял свят започват да излизат все по-нелицеприятни факти от личния им живот.

Асгари, който освен танцьор и модел е и бодибилдър, се оплака от нестабилното поведение на жена си и каза на приятели, че изпълнителката често вдига ръка срещу него и се е стигало дори до викане на полиция. Веднъж дори тя го напада, докато спи, посинява му окото. Освен това Сам я обвинява, че му изневерява с човек от прислугата вкъщи и заради лековатото си и "хиперсексуално състояние" тя кара служителите да я снимат гола. 29-годишният модел твърди, че разполага с клипове на всички тези изцепки на съпругата си и посочва, че поведението й крие "риск за собствената безопасност на Бритни". Това става и причината за иска за развод.

Реклама

Според източник, развързал език пред Ти Ем Зед, Асгари дори заплашил Спиърс да разпространи всички тези видеокомпромати, ако тя не се съгласи да предоговорят железния си предбрачен договор. Според споразумението в случай на развод Бритни ще плаща по 1 милион долара на Сам за всеки 2 години от брака им, като максимумът е общо 10 милиона. Тъй като бракът им е на по-малко от две години, Асгари ще получи само един милион. Фенове на Бритни го обвиняват, че той иска да изкара още някой милион на неин гръб, за да може тя да си купи мълчанието му.

Самият модел отрича подобни намерения. Въпреки това Спиърс явно се готви за тежка битка за парите си, тъй като наема маститата адвокатка Лаура Васър, работила по бракоразводните дела на Анджелина Джоли, Ким Кардашиян и Джони Деп.

Четете още

Сам Асгари бие дузпата на Бритни Спиърс

Сам Асгари бие дузпата на Бритни Спиърс

Снимат филм за Бритни Спиърс, ще видим сензационни подробности

Снимат филм за Бритни Спиърс, ще видим сензационни подробности

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама