Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15573151 www.bgdnes.bg

Ето го най-стария стриптийзьор в света

Най-старият стриптизьор в света кара жени да припадат и плачат, докато разкъсва дрехите си и печели стриптийз състезания наред.

Ядреният инженер от САЩ Бърна Баркър прави драстичен кариерен обрат през 2000 г., когато зарязва престижната си професия и се отдава на еротичното събличане. По това време е на 60 години. Вдъхновение за непристойната нова кариера получава, след като се възстановява от рак на простатата и решава, че иска да живее живота си по различен начин. Заради това той не просто влиза във върхова физическа форма, но и става спец на уги-буги танците. За четири години печели 42 състезания по стриптийз, а до 2005 г. изнася редовни шоупрограми в "Хард рок кафе" в Лас Вегас. След това популяризира уменията си в риалити шоуто "Америка търси талант", където кара тълпата да полудее.

Реклама

В клип, показан преди прослушването му, Бърни споделя за някои от най-смелите реакции, които е получавал при разкъсването на каубойски дрехи или пожарникарски дрехи, оставайки по прашки: "Някои от най-лудите реакции на моята постъпка бяха от жени, които припадаха, крещяха и дори плачеха на някои от моите шоута. А и съм спечелил повече конкурси от всеки друг и ще продължавам да го правя", казва им с усмивка стриптийзьорът.

Изпълнението му не е по вкуса на журито, което го порязва единодушно с мотива, че не може такъв човек да е следващата звезда на Америка. Това не отказва Бърни, който продължава да се съблича. Той печели и титлата на "Гинес" за най-възрастен стриптийзьор в света. Умира от рак на 66 г. през 2007 г., но и до ден днешен никой не е успял да му отнеме титлата.

Четете още

(Видео) Ето чие голо мъжко дупе шляпа русата Златка на моминското си парти

(Видео) Ето чие голо мъжко дупе шляпа русата Златка на моминското си парти

Млад стриптизьор от Перник почина след удар в лицето

Млад стриптизьор от Перник почина след удар в лицето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама