Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15610424 www.bgdnes.bg

Хълк Хоган вдигна ТАЙНА СВАТБА във Флорида

Инструкторка по йога е третата съпруга на 69-годишната кеч легенда

Легендата на кеча Хълк Хоган се ожени тайно във Флорида. 69-годишната звезда сключи брак с третата си съпруга Скай Дейли на скромна церемония в Клиъруотър само с най-близките хора. Хоган се сгоди през юли, но запази в тайна от медиите датата на сватбата. Бившият кечист не споделя в социалните мрежи снимки от тържеството, но все пак неговият син Ник се легитимира на събитието. Единственото разочарование за Хълк бе отсъствието на неговата дъщеря Брук, която е отклонила поканата.

Бившият кечист и 45-годишната Скай започнаха да се срещат през 2022 г., като двамата се запознават на парти на общ приятел. Малко по-рано Хоган преживява тежък развод с втората си съпруга Дженифър Макданиел. Хълк бързо се влюби в красивата Скай, през лятото й предложи брак с годежен пръстен за 100 000 долара, а днес вече са семейство. 

Реклама

"Скай промени живота му - казва приятел на легендата пред "Дейли мейл" - Той е най-щастливият, който някога е бил - буквално е над луната. Ако човек като Хълк можеше да свети, тогава той щеше да свети. Беше скромна сватба. Никой от тях не искаше прекалено много, а само малко тържество с най-близките, за да заявят дълбоката си любов и отдаденост един на друг. За съжаление дъщеря му Брук не се появи."

Хълк Хоган има две деца от предишните си връзки, докато неговата нова съпруга е с три. След срещата си със Скай кечистът вече е съвсем друг човек. Наскоро легендата призна, че е спрял и алкохола от Нова година насам. Първоначално Хоган е смятал само временно да откаже пиячката, но е останал много доволен от живота на трезво и вече е свалил около 20 килограма. "Около Нова година се разболях и ми омръзна да се чувствам уморен - казва кеч легендата. - Спирането на пиенето промени всичко. Вече не ям нездравословна храна, веднага отслабнах с 20 килограма. Не знам колко ще продължи това, но никога вече не бих пил всеки ден, както преди."

Четете още

Хълк Хоган спира пиячката, става трезвеник

Хълк Хоган спира пиячката, става трезвеник

Хълк Хоган се жени за трети път

Хълк Хоган се жени за трети път

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама