Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/16467247 www.bgdnes.bg

Богомолка или богомилка?! Масажистка ограбва 9 коцкари

Добродетелна проститутка упоява клиентелата си и я ограбва до шушка.

Tициана Моранди от Рончело, Северна Италия, поставя своеобразен рекорд по ошушкване на нищо неподозиращи коцкари. Тя е осъдена на 16 години и половина затвор, защото е надрусала с хлороформ девет мъже и е застрашила живота им. Освен това, докато са били дрогирани, леката жена им взима всичко каквото имат - пари, часовници, верижки, скъпи ризи и панталони. Клиентите напускат дома на проститутката буквално по долно бельо.

Тактиката на мадамата е следната: тя вика линейка и се преструва, че припадналите мъже уж са й гаджета. Пациентите се събуждат чак в болницата и не помнят нищо или почти нищо от срещата си с Тициана. Така те не могат да докажат, че коварната жена ги е обрала.

Реклама

Системата засича, когато ломбардийката се изкушава и надрусва 80-годишен клиент. Даже спешните медици, които са виждали какво ли не, се усъмняват, че старецът може да е партньор на апетитната брюнетка. Но тъй като успешно е изиграла девет мъже, Тициана Моранди си печели прякора "Богомолката Моранди". Прозвището може би е незаслужено - отвратителните буболечки от женски пол изяждат мъжките след секс. А проститутката не упражнява канибализъм, яде само паричките им.

Освен това може и да не е богомолка, а богомилка. Работата е там, че мацката се представя за доброволка, работеща за богоугодни каузи. Тя пробутва на клиентите лъжи, че събира пари за болни деца, или че е активистка на походна кухня за социално слаби. А "хонорарите" от секса резонно отиват в помощ на бедните. Методът за събиране на средства наистина е странен, но Тициана отговаря, че разкрачването в кревата е единственото, което знае и може качествено. И както се вижда - поне девет души се връзват на благородната секспросия.

"Богомилата богомолка" кани коцкарите в дома си и като всяка елитна компаньонка им предлага питие. Докато си пийва и разговаря с клиента, Тициана му поднася салфетка, напоена с хлоформ по домашному. Клетникът вдишва от парите и заспива. Упойващото средство е забъркано от самата проститутка в кухнята от две съставки - ацетон и белина.

Жадната за пари крадла не е съгласна нито с тежката присъда, нито с прякора си. Нейната адвокатска защита се аргументира, че 16.5 години са твърде сурово наказание, при положение че никой не е умрял. На престъпничката е наложена и парична глоба от 11 хиляди евро. Тя ще трябва да ги връща, след като излезе на свобода. Тогава Тициана Моранди ще е към петдесетака и трудно ще изкара сумата с разкрачени пози.

Четете още

Познахте ли коя е краварката?

Познахте ли коя е краварката?

Бизнесът му е в кръвта, сексът и корупцията - също. Берлускони разбива
много женски сърца

Бизнесът му е в кръвта, сексът и корупцията - също. Берлускони разбива много женски сърца

Разчепотена адвокатка: По-готино е да съм проститутка

Разчепотена адвокатка: По-готино е да съм проститутка

Габи от "Ергенът" изригна: Не съм проститутка!

Габи от "Ергенът" изригна: Не съм проститутка!

Реклама
Реклама