Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/16671517 www.bgdnes.bg

Солидарност с бедните - най-богатият гей татко дава само 2,8 млн. за подаръци

Бари пести от яхти, купува само апартаменти, коли и ролекси

Съпричастен с финансовите проблеми на британците богат татко ограничава коледните подаръци до едва 2,8 милиона паунда. Най-заможният гей баща на Острова Бари Дрюит-Барлоу тази година заявява, че от солидарност със закъсалите хора, няма да купува за децата си и семействата им яхти и имения, а само по-евтини подаръци като апартаменти, спортни коли и часовници Ролекс.

Един от синовете на Бари ще получи ролекс и тузарски джип за над 300 бона. Съпругата на един от синовете му ще получи апартамент в Банкок за 1,8 милиона, което е най-скъпият подарък тази година. За новия си любовник, който допреди това е гадже на една от дъщерите му, Бари купува спортно ауди за 195 хиляди паунда.

Реклама

Бари и бившият му партньор Тони стават първата гей двойка родители във Великобритания, след като това става законно. Двамата се сдобиват с 8 деца с помощта на сурогатни майки. Въпреки че повечето му деца са вече големи и имат собствени семейства, миналата година Бари се сдобива с още един син. Именно на бебето купува яхта за 2,8 милиона паунда. Преди това на една от новородените си внучки подарява къща за 1 милиона паунда и инвестиционно портфолио за 5 милиона паунда.

Голяма част от фамилията ще прекара Коледа в къщата на брега на морето в Маями на богатия татко. Това е един от общо седемте жилища, които Бари ползва, за да живее в различни части на света. Във всичките му къщи го обслужва персонал от общо 150 души, включително 23 чистачки. „Не ми се е налагало сам да чистя дома си от 1999 г. насам", споделя наскоро Бари.

Четете още

Ученичка спасява сираци по Коледа

Ученичка спасява сираци по Коледа

КУПОН В КАУША! Крисия пя коледни песни на затворници

КУПОН В КАУША! Крисия пя коледни песни на затворници

Реклама
Реклама