Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17600060 www.bgdnes.bg

Чудо! От яйцеклетките на татко мама забременява

Гавра с природата си прави семейство с трансджендър татко, чиито яйцеклетки са оплодени с донорска сперма. Получените ембриони са имплантирани в утробата на неговата жена, за да роди бебе, което таткото с матка не иска да носи, понеже е мъж.

Семейната история, която е по-заплетена и от сапунка, се разиграва в САЩ. Канадската риалити звезда Франческа Фараго обявява на целия свят, че е бременна след тежка и дълга серия ин витро процедури. Оказва се, че тя и годеникът й Джеси Съливан, който е бивша жена и настоящ мъж с матка, още от лятото се опитват да си направят деца. Тъй като от биологична гледна точка и двамата са жени, се налага да си намерят донор на сперма.

В същото време и Франческа, и Джеси се подлагат на процедури за изваждане на яйцеклетки, нищо че Джеси се води съвсем официално мъж и е минал медицински и юридически процедури за смяна на пола. Дори се оказва, че яйцеклеткито от "татко" са по-многобройни от тези на бъдещата мама и от тях се получават цели 5 ембриона. Изглежда, бъдещите родители избират да си "присадят" два ембриона и в момента очакват близнаци. Така таткото Джеси започва да се хвали, че е забременил жена си. Което не е далеч от истината, просто не е дал типичния за бащи тип генетичен материал.

Четете още

Ялов мъж забременява от секс за една нощ

Ялов мъж забременява от секс за една нощ

Трансдаскалица не стига края на мегабомбите си

Трансдаскалица не стига края на мегабомбите си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама