Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14920913 www.bgdnes.bg

Ялов мъж забременява от секс за една нощ

Аз съм бременен татко и случаен секс за една нощ е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота, защото незнайно как, забременях!

Това модерно чудо се случва на безплодния трансджендър Аш Патрик Шейд, който преди това с години опитва по естествен начин и чрез инвитро да забременее, но така и не успява. След това минава и хормонална терапия, за да заприлича на мъж, което намалява още повече възможността да стане майка или баща. Въпреки това съдбата решава да му изпрати дар. В приложение за търсене на партньори за секс Аш си урежда среща с непознат мъж. Двамата прекарват една вечер заедно, след което никога повече не влизат в контакт. Срещата обаче оставя спомен за цял живот под формата на бебе.

Реклама

"Когато видях положителния резултат от теста за бременност, просто онемях. Бях във възторг, бях в еуфория, в сюрреализъм", описва емоциите си 30-годишният Шейд. Въпреки че няма партньор към този момент, Аш нито за миг не се поколебава дали да запази този дар. За негов късмет, в третия месец на бременността среща любовта на живота си и двамата заедно посрещат бебето. Малко след раждането на малкото момиченце двамата й татковци се венчават.

Това е втора сватба за Аш, но за първи път участва в церемонията като мъж. Когато е на 21 г., той се жени за друг мъж, но тогава все още крие истинското си полово самоопределение. След дългогодишни безплодни опити да забременее натурално и асистирано, двамата се отказват от идеята да си имат собствено дете и започват да мислят за осиновяване. Но така и не стигат до попълнения в семейството. В един момент Аш не издържа и признава за трансджендърските си усещания. Следва скоротечен развод. "Знаех пола си от дълго време, но не исках да загубя съпруга си, така че чувствах, че не мога да му кажа", обяснява американецът "Накрая стана неизбежното - не исках повече да живея със суицидни мисли от това да живея в грешното тяло", продължава Аш, който днес е щастлив татко и посочва, че няма да налага никакви полови стереотипи на дъщеричката. А докато тя не започне да задава въпроси за това защо има двама татковци, докато другите деца в градината имат мама и татко, той също не смята да я занимава с такива въпроси.

Четете още

Бившата на Роналдо: Анаболите ме правят ненаситна

Бившата на Роналдо: Анаболите ме правят ненаситна

Бум на великденски бебета, вижте кои известни родиха и забременяха на Възкресение Христово

Бум на великденски бебета, вижте кои известни родиха и забременяха на Възкресение Христово

Плеймейтка бременна, крие за таткото

Плеймейтка бременна, крие за таткото

Жена забременява след молитви пред света Петка

Жена забременява след молитви пред света Петка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама