Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18149550 www.bgdnes.bg

Бисквитка е най-добре облеченото куче

Модна икона, без да си мръдне лапата, става наконтеният дакел Бизкит. Дребният пес, чието име се превежда като "Бисквитка", има гардероб, на който много хора могат да завидят, и се радва на тоалети за всякакви поводи – от разходка в градинката, през посещение в мол до возене на яхта. Бизкит може да се похвали с цял куп панталони и блузи, накити, шапки и дори, за майтапа, бабешки забрадки. С лекота се превръща в изискан джентълмен, ловец в камуфлажни дрехи или клоун.

Кучето позира с охота и понася добре дори пластмасовите обувки-джапанки тип „крокс", които са поръчани във всички възможни цветове по мярка на лапите на Бизкит.

В колекцията му има и каубойски ботуши, и бомбастично лъскави боти. „Аксесоарите и обувките трябва да пасват на всеки негов тоалет, все пак той е модна икона", хвали го стопанинът му, който успява да превърне любимеца си публична „личност" с хиляди фенове. И макар да няма официално признание за най-стилното куче в интернет, много от почитателите му го определят именно по този начин.

Четете още

Дакелът Крузо кара ски и ловува (видео)

Дакелът Крузо кара ски и ловува (видео)

Дакел спасява от хъркане

Дакел спасява от хъркане

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама