Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5325056 www.bgdnes.bg

Дакел спасява от хъркане

Хъркането остава в историята благодарение на мини дакели.
Шарени тапи за уши във формата на продълговатите кученца са хит на пазара в Япония. Безумният им вид се допълва от това как изглеждат, когато се поставят в ушите. Главата на кучето стърчи от дясното ухо, а задникът му сякаш излиза от лявото. Наушниците са изобретени от Мао Ямамото, който не предполага, че пускането им по магазините ще предизвика такова търсене.


"Най-голям интерес има от страна на жените. В повечето случаи те ги купуват, за да предпазят ушите си от досадното хъркане на мъжете си", коментира един от търговците, който продава шантавите тапи.

Реклама


Комплект дакели струва едва 11 долара. Цветовете, в които се предлагат, са жълто, оранжево, синьо и бяло. Изработени са от специална висококачествена пяна, която по никакъв начин не дразни ушните миди. Иновативните шумоизолатори успяват да заглушат дори и най-мощното хъркане на мъжете, което обикновено се проявява след солидно изпито количество алкохол.


"Откакто имам тези готини тапички, изобщо не ми дреме дали съпругът ми ще заспи преди мен или не. Не чувам бруталното му хъркане", благодари жена, която остава доволна от покупката си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама