Реклама
https://www.bgdnes.bg/video/article/8100027 www.bgdnes.bg

Журналистка е най-красивата баба (Видео)

Дори и на години, българките са най-красиви

Лили АНГЕЛОВА

Най-красивите баби в света са българки! Това са Силвия Домозетска и Стефи Стаменова. Силвия е журналист, продуцент и водещ на радио- и тв програми в Благоевград, на 51 години, а Стефи се окичи с лентата Мисис Баба на Балканите.
"Щастлива съм с титлата. Имам две деца и една внучка на четири години. Девизът ми е: "Превръщай всички дефекти в ефект", сподели победителката.
Стефи Стаменова, която носи миналогодишната титла Мисис Баба България и тази година бе високо оценена от журито с Мисис Баба на Балканите. "Благодаря за цялата любов и енергия на всички за подкрепата. Авторският ни самодивски танц с Арсен беше изключително коментиран", сподели щастливата пловдивчанка.
Подгласнички на победителките станаха Мисис Баба 2020 I Людмила Заркова, Мисис Баба 2020 II Марина Стоянова, Мисис Баба 2020 III Мая Стоилова, Мисис баба 2020 IV Силвия Василева.
Grandma Universe 2020 стана Светлана Гитерман от Естония. Тя е на 48 години и е баба на един внук. С титлата Mrs Classic Universe 2020 пък се закичи 50-годишната Су Джунг Ким от Корея, която има син на 21 години и дъщеря на 18 години.
11-ото издание на впечатляващия конкурс бе оценено по достойнство от почти всички световни медии. Над 200 кандидатки заявиха желание да участват в състезанието.
"Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна дама с внуци - красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и лично пространство", сподели организаторката на конкурса Меги Савова.
До финала на "Мисис Баба" журито допусна 6 кандидатки.
Участие в надпреварата взеха представителки от 5 континента. Отново се наблюдаваше засилено присъствие на азиатки. Това не е случайно, тъй като няколко поредни години короната отива в Азия.
Освен с красивите си рокли, прически и грим участничките се състезаваха и в тур "Кой е най-талантлив". Повечето показаха завидни танцувални и певчески умения. Дама от чужбина смая журито с 66-те си години и няколко титли по бойни изкуства, а други с това, че са родили пет деца и имат повече от 4 внуци.
Журито бе от утвърдени бизнесдами у нас: Ваня Георгиева, Даниела Цветанова, Капка Амзина, Анета Паскалева, Ваня Ламбева, Ваня Гергова, Анелия Петкова, Димитрина Курдова, Деан Курдов, Изабел Хореро, Светлана Исаева.
За първи път журито учреди и специален приз "Гранприз талантлива баба", който бе връчен на Смиляна Захариева - жената с най-силен глас на планетата, вписан в рекордите на "Гинес".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама