Реклама
https://www.bgdnes.bg/video/article/8121256 www.bgdnes.bg

Чалгата фучи със ските (Видео)

Еднакво добри с микрофона и ските се оказа каймакът на българския попфолк.

Певици временно загърбиха нощните заведения и атакуваха белите писти, за да покажат майсторлък в планинските курорти у нас и в чужбина.
Кали от години е фурия на ски и не пропуска възможност да се пързаля. Тя е натрупала толкова голям опит, че дори обмисля възможността да стане ски учител и да преподава на деца. Засега тази възможност се проваля заради многобройните й ангажименти.
Вниманието на феновете грабва Цветелина Янева, която от публикуваните от нея снимки я виждаме, както в пълна ски екипировка на пистата, така и фона на красив планински пейзаж, докато се изкачва с лифт.
Тази зима Малина за първи път запозна своята внучка с вълнението да си с шейна в планината. Цялата спортна фамилия бе в Банско, а Малина не пропусна да изпита адреналина от спускането със сноуборд по пистите на курорта. Малката Малина е на почти две години, а баба й признава, че внучката е най-голямата й радост.
Наред с пътуванията до близки и далечни точки по света, които я заредиха с много позитивни мисли и свежи сили, Юнона откри и нови увлечения. Едно от тях бе към спортните мотори и високите скорости, на които посвети голяма част от свободното си време през лятото. Новият зимен сезон предоставя възможност на певицата да опита едно различно, но много увличащо преживяване. Наскоро Юнона бе на ваканция в Боровец, където усвояваше тънкостите на ски спорта.
"Юхууууу... Първото качване на ски в живота ми и първият урок... Не ми се смейте много. Скоро ще махнем ралото и ще се качим по-високо. Хубаво е, ама и трудно за краката. Докато се спускам, вече мога да си говоря по телефона", заяви емоционално фолкпевицата Юнона и отчете, че има голям напредък в тренировките.
От години увлечени по ските са още Тони Дачева, Фики, както и Джена и нейният съпруг Атанас Стоев-младши. Всички те предпочитат българските зимни курорти за своите пристрастия, за които са категорични, че са едни от най-добрите в Европа. С Фики дори се шегуват, че е магия да се задържа с тънките си крака върху ските, но той пренебрегва закачките и се наслаждава на зимните спортове, които не само носят спокойствие, но и тренират тялото.
Сред ветераните на белите писти е Константин, който от години фучи по склоновете и вече има сериозен опит. Когато не е във фитнеса, той поддържа своята спортна форма със ски, докато съпругата му Надя е запалена по сноуборда. Двамата запалиха и двете си деца към зимните спортове и малчуганите също трупат опит с помощта на ски учители.
В планината се качва и Емилия заедно със съпруга си Жорж Башур. Заради крехките си умения на ските двамата предпочитат да си правят селфи, вместо да си рискуват здравето с екстремно спускане. Подобно е положението и при Преслава - използва пистите само за фон на снимките си. Иначе тя е страстна любителка на планината и дори бременна се катереше по родните склонове. След раждането на дъщеричката си Паола тя има далеч по-малко време, но все пак успява да посещава родни зимни курорти.
На снега се радва и Ивана, която, макар да не се спуска със ски, с удоволствие наблюдава зимни състезания в компанията на близки приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама