Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/17030730 www.bgdnes.bg

Тези билки помагат да свалим до 12 кг за 3 месеца advertorial icon

Все по-тревожна е статистиката по отношение затлъстяването сред българите през последните години. Експертите алармират, че наднорменото тегло е сред водещите причини за отключване на редица болести както при мъжете, така и при жените.

Проблемът се среща и при подрастващите, но при тях е много по-лесно да се вземат мерки, защото метаболизмът работи по-добре. Имат възможност да спортуват и да изгорят излишните калории. При по-възрастните хора това не е така, категорични са диетолозите.

Цифрите показват, че двама от трима българи са с наднормено тегло или затлъстяване. Затлъстяването е основен рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания, за диабет, за чернодробни проблеми.

Билките са изключително важни в борбата с излишните килограми. Част от тях спомагат за забързване на метаболизма, други действат благоприятно за контрол на апетита, поясняват експертите по здравословно хранене.

Един от най-търсените натурални хапчета за отслабване на българския пазар е Фет Бърнър. Той комбинира екстракти от камбоджанска гарциния и зелен чай с витамин С и работи за загуба на излишното телесно тегло. Продуктът Фет Бърнър до голяма степен успява да блокира процеса на натрупване на излишни килограми и да разбие мастните клетки, от които се образуват и тлъстините по тялото. Хранителната добавка за отслабване ускорява метаболизма, контролира апетита и действа детоксикиращо за организма. При спазване на правилен хранителен режим и физическа активност, тази добавка може да помогне да се стопят между 9 и 12 килограма за 3 месеца. Иновативната формула включва екстракти от Камбоджанска гарциния, зелен чай и хром, които блокират превръщането на въглехидратите в мазнини, ускоряват разпадането на мастните депа и потискат желанието за сладко. Билките в състава действат и за по-бързото изхвърляне на шлаки и токсини, както и извеждане от тялото излишните задържани течности.

Фет Бърнър може да бъде поръчан директно от производителя на тел. 0877 72 10 40, онлайн на www.biotica.bg или във фирмения магазин на адрес: София, бул. “Христо Ботев” 60.

Поръчайте сега на промоционална цена от 24 лв. за опаковка, вместо 42 лв. или 72 лв. за 3 опаковки (Пълен курс на терапия) вместо за 126 лв. 

Реклама
Реклама
Реклама