Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4942354 www.bgdnes.bg

Искрен Пецов скъсва с нудизма

Не е истина! Искрен Пецов по бански! Все по-често на най-известния нудист у нас му се налагало да слага гащи, тъй като предпочитал да спортува, отколкото да се къпе гол в морето.
"От 6-7 години насам практикувам кайтсърф, а карането му изисква специална екипировка. Освен това се кара на места, на които няма условия за нудизъм. Практикуването на този спорт ми стана много любимо и като съм на морето, отдавам цялото си свободно време на него", обясни пред "България Днес" популярният изпълнител на култовия през 90-те хит "Кайман".

ВМИНАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст четете и интересни детайли може да прочетете в хартиеното издание на "България Днес"


Другата причина е, че нудистките плажове се смесили с нормалните и постепенно били изтласкани и смалени до такива размери, че трябвало да бъдат премахнати, за да не са в непосредствено съседство и да не пречат на останалите.
"Обособени плажове не знам дали още има, защото в последно време не ходя на тях. Ако отида на някое по-диво място, където има по-малко хора, не ми пречи да се съблека. Но все по-рядко ходя по такива места", допълни още певецът.
През 2009-а двамата с половинката му Диди Дрингова си спретнаха "голяма нудистка сватба" в курорта Албена. В ролята на свещеник влезе покойният вече Дим Дуков. Цялата церемония била веселба с 6-7 приятели нудисти. Подписи не сложили, макар Диди да била с воал на главата.
"Нудистите не се събличат, за да си показват телата, а за да покажат свободата да общуваш с природата. Какво по свободно от това да влезеш гол в морето или да се печеш гол на слънцето. Това в голяма степен показва и вътрешната ти свобода", на мнение е Пецов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама