Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5278532 www.bgdnes.bg

Кунева би звънеца! Танев: Тя е едно от най-добрите интелектуални бижута (снимки+видео)

Новият министър на образованието и науката Меглена Кунева прие министерския пост от проф. Тодор Танев, съобщиха от пресцентъра на Министерството на образованието и науката.

"Искам мотивацията и енергията на екипа на МОН да се запазят и надградят", заяви Кунева по време на церемонията по приемане на министерския пост.

Реклама

Кунева бе представена от проф. Танев и приветствана с аплодисменти от администрацията на МОН.

"Благодаря много на министър Танев за представянето, за сърдечността, с която ме въведе не само в своя кабинет. Веднага започнахме да говорим за работа, така и ще продължим. Аз не искам да се разпилява нищо, всичко онова, което е положително като енергия, като знания, като мотивация на екипа, да се запази и надгради", заяви Кунева.

"В нашия разговор, който прекъснахме само и само, за да не ни чакате вие и който ще продължи след малко, имаше няколко повтарящи се думи. Едната от тях беше свързана с професионалното обучение и знам колко много усилия професорът подложи за това и за уважението, което той отново засвидетелства към целия екип, с който е работил. Това е добра основа да продължим да обменяме идеи и опит. Сърдечно благодаря за джентълменството, за добрите думи и за всичко, което сте направили", обърна се тя към проф. Танев.

"Благодаря на госпожа Кунева, че се захваща с този доста сложен ресор в доста сложно време", каза проф. Тодор Танев. "Аз съм сигурен, че с нейния опит тя ще успее да докара до край и това, което е започнато, ще върви на добре. От името на всички колеги благодаря. Те тепърва ще разбират, предполагам. колко съм бил мил и вежлив с тях", пошегува се проф. Танев. "Поднасяме ви едно от най-добрите интелектуални бижута, което има в момента в България - госпожа Кунева", каза още проф. Танев.



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Реклама
Реклама
Реклама