Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5460015 www.bgdnes.bg

Евгения Банева ЛЪСНА В ПОРНО

Евгения Банева може да не стане първа дама, но кариерата в порното й е в кърпа вързана!
Тя и скандалният й съпруг Николай Банев лъснаха в домашно порно, писа "Уикенд". Горещите кадри са от далечната 2003 г., когато Евгения все още е само секретарка и любовница на бизнесмена. По това време Банев е женен за поетесата Дочка, която гасне от агресивен рак в последен стадий. Тя се разболява през 2002 г. от коварната болест и издъхва в жестоки мъки през 2005 г. след няколко неуспешни химиотерапии.


През цялото време, в което Дочка се бори за живота си, съпругът й се забавлява с палавата секретарка Евгения, която по-късно ще направи своя законна половинка.
Преди 13 години Евгения е с буйна къдрава коса, младо личице и привлекателна фигура. Толкова привлекателна, че без да се замисли, хвърля дрехите и позира по организъм на дивана в кабинета на шефа си. Ето това е кариера!
Банева си маха сутиена, сваля си прашките (и задръжките) и показва най-доброто, на което е способна - а именно да разтваря палаво крака и да вее пищни цици.
Николай Банев толкова се радва на секретарката си, че поляга до нея на дивана. За разлика от порноаматьорката той спазва благоприличие и остава по риза.
Тези снимки си имат цената - благодарение на тях Евгения завърта главата на Банев и му става съпруга. Засега не е ясно кой е разпространил порноснимките им, но като нищо да са били в документите на панамските досиета, откъдето наскоро изскочиха имената на олигарсите! Николай Банев не бе открит за коментар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама