Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5475271 www.bgdnes.bg

Иво пише книга за ужаса след 4 мозъчни операции

14-годишното момче издава сборника "Приятелите умират заедно"

Борислав РАДОСЛАВОВ

14-годишно момче издаде книга след четири мозъчни операции!


Борбеният Иво Христов ще направи премиера на първия си сборник със страшни разкази - "Приятелите умират заедно". Представянето е във вторник (10 май) от 19:30 ч. в столичния клуб "Хасиенда", който се намира на жълтите павета срещу парламента.


Момчето написва книгата си още на 13-години, след като претърпява четири мозъчни операции. Всички те са извършени от проф. Маджит Самии, неврохирург в института INI в Хановер. Именно на него е посветен сборникът с разкази.

Реклама


"Приятелите умират заедно" включва пет разказа. Макар и доста различни, в тях се разказва за стремежа на злото да властва над доброто и за алчността, злобата и безотговорността на хората.


Споделя за болката и моментите на обезкуражаване, когато животът ти е застрашен. За волята и силата да вярваш и да се бориш. В обръщението си към читателя след края на първия разказ споделя, че е хубаво всеки да се страхува мъничко, и призовава хората да прочетат разказите му, за да разберат дали ще предизвикат те същото чувство.


На официалното представяне на книгата всеки посетител ще има възможността да се докосне до таланта на Иво, борбата му за живот и лично да получи книга с автограф от него. Иво ще потопи гостите в света на ужаса, като прочете част от своите разкази. Всеки ще има възможността да се докосне до неговия талант, борбата му за живот и лично да получи книга с автограф от него. Водещ на събитието ще бъде "Лейди България 2016" - Елизабет Методиева.


Книгата ще се продава на самото й представяне, като цената е 14 лв. Събраните средства от продажбата на сборника ще бъдат използвани за издаване на следващи вече написани книги от Иво Христов.


Който няма възможност да присъства, може да помогне за лечението на Иво, като изпрати смс с текст DMS IVO на номер 17 777.


Може да дарите средства и по дарителската банкова сметка: BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов

Реклама
Реклама
Реклама