Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5527431 www.bgdnes.bg

Колачът на Анди бръмчи по дискотеки

Касапинът Здравислав Латинов, който наръга бившата си приятелка Юлиана Ангелова, тръгна по дискотеки, докато е под домашен арест. Официално Латинов няма право да напуска дома си заради обвинението в опит за убийство на 21-годишното момиче. Оказва се, че за Здравислав решението на съда е като врата в полето, което може да се спазва само при добро желание. Главорезът дори и не прави опит да се скрие, публикувайки във Фейсбук снимки от купоните си по дискотеките в София.
Кървавата драма с Анди се разигра на 15 януари в тоалетната на бившия бар „Червило”. След поредния скандал от ревност Здравислав вади нож и наръгва шест пъти девойката. След няколко операции Анди е спасена от лекарите, но губи бъбрека си.


Веднага след задържането си Здравислав Латинов наема за защитник известния адвокат Марин Марковски. С негова помощ успява да убеди съда да го пусне от килията под домашен арест. При решението си магистратите изрично уточниха, че няма право да си подава носа навън без тяхно позволение. В противен случай ще се върне обратно на топло.
Ограниченията не трогват Здравислав, който бързо влиза в старата си роля на плейбой. На снимките си във Фейсбук той гордо позира с приятели, докато обикалят из дискотеките. Наглостта на жестокия касапин стига дотам, че да позира с тениска на „Господари на ефира” – предаването, което от години води война с лошите. Здравислав дразни аверите си, като демонстрира опасна близост и с две мадами, които изглеждат твърде спокойни в обкръжението на обвинения в опит за убийство младеж. Най-вероятно момичетата не са запознати с криминалното досие на Латинов и прекарват с него следобеда, наслаждавайки се на сочна палачинка в елитен столичен ресторант на 11 май, разказва в снимки Здравислав.
От профила на младежа се вижда, че той води завиден начин на живот – купони всяка вечер, подстрижка при елитен столичен коафьор и покупки на скъпи аксесоари като смартфон за 1500 лева например. След шопинг и разкрасителни процедури Здравислав поседнал и на заведение, за да се наслади на хубавото време и да пийне лате, без да се интересува, че няма право да е на открито и това може да коства свободата му. Нещо повече – той запаметил момента с фотос на десерта.
Докато Здравислав се прави на мотика у дома и се вихри на свобода видимо доволен, наръганата Анди бавно се възстановява у дома си. Освен че остана без бъбрек заради нападението, ножът на любимия й бе засегнал вътрешностите и белия й дроб.

Реклама


Вместо да си вземе поука след клането, той дори продължил да я заплашва, разкри пред „България Днес” сестрата на Анди. „Опитвал се е да установи контакт с приятелка на сестра ми, а така като гледам, законът не го спира да й посегне отново. Той я знае къде живее и със сигурност от него може да се очаква всичко. Явно има дебели връзки”, отчаяна е Людмила.
Тя недоумява как Здравислав се разхожда на свобода, при условие че се е опитал да отнеме живот по особено жесток начин. Людмила вече е уведомила разследващите за похожденията на касапина, но реакция от прокуратура и ченгета все още няма. Няма и обяснение защо се бави разследването при наличие на множество свидетели и самопризнания от страна на касапина Здравислав.

Кървавата драма

Във фаталната вечер тече руско парти в столичния клуб „Одри” (бившият бар „Червило”). Здравислав не бил на работа, но дошъл да дебне Анди, която от декември 2015 година искала да се разделят. След като се лигавил над уискито цяла вечер и надраскал с маркер името на Анди върху ръцете си, Здравислав изпаднал в нервен изблик. Той видял, че Юлиана разговаря с клиент на бара. Изчакал я да отиде до тоалетната и там я нападнал. Момичето било спасено само защото вратата на тоалетната била разбита от посетители, чули виковете й за помощ.
В момента момичето се възстановява, като лекарите са предложили да се възползва от консултациите с психолог, които й се полагат след подобно тежко преживяване. Тя е отказала, но избягва да говори по темата, тъй като това я потиска.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама