Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5618641 www.bgdnes.bg

Кантона поиска Англия в уникално видеообръщение

Легендата на световния футбол Ерик Кантона стартира референдум за избора си за мениджър на Англия.

Ето и думите му:

Неочаквано отстраняване от европейското, последвано от бърза оставка. Историята в Англия се повтаря през последните няколко дни. 

Реклама

Срам, унижение, най-лошия ден в историята.

Силни думи.

Федерацията вече търси нов мениджър за националния отбор и подчертаха, че търсят най-добрия за поста, не най-добрия англичанин. 

Чух този зов! И заради това, аз, който се определих еднолично като Комисар на футбола, обявявам кандидатурата си! Ето и моите обещания:

Аз, Ерик Кантона, потенциален бъдещ мениджър на английския национален отбор, обещавам никога да не загубя срещу малък замръзнал остров, където вратарят е режисьор на филми, а треньорът им - зъболекар!

Аз, Ерик Кантона, бъдещият мениджър на Англия, ще се моля на футболните богове да сложат край на проклятието на английските вратари!

Аз, мениджърът на Англия, ще искам гиганта Хари Кейн да не ми изпълнява преки свободни удари и корнери, а да бъде на другия край, за да вкара с глава! Особено, ако е отзи шибан пряк свободен удар към луната!

Аз, мениджърът на Англия, няма да говоря по време на мачове с ръка пред устата все едно първо, все едно имам толкова голяма тайна, че останалия свят не я знае, второ - че разменям рапърски рими с момчетата, трето - че имам лош дъх и четвърто - всичко споменато до момента.

Реклама

Аз, мениджърът на Англия имам всички основания за работата. Роден съм през 1966 г. Когато Англия печели титлата. Единствената! 

Аз, мениджърът на Англия, никога няма да критикувам Уейн Руни, стига да не подпише с друг отбор. 

Аз, мениджърът на Англия, съм съгласен да сменя титлата си Ерик Краля с доста по-скромната Ерик Босът!

Аз, мениджърът на Англия, ще донеса малко "же не се куа" в националния отбор. Не, че знам какво е, но звучи добре на френски.

Аз, мениджърът на Англия, ще взема сър Алекс Фергюсън за специален съветник, а моят добър приятел Петер Шмайхел за асистент. Така получавате Тинтин и капитан Хадък на една цена!

Заради това предлагам референдум! Още един. #Canto-yes, ако ме искате, и #Canto-no, ако по някаква причина не ме искате.

Моето бъдеще е във вашите ръце!

Реклама
Реклама
Реклама