Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5778694 www.bgdnes.bg

Стоянка не видя Ниагарския

Муки не й разреши да пътува, трябвало да почива

Дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева, не разреши на майка си да дойде с нея на Ниагарския водопад, научи "България Днес" от Ирен Кривошиева, актрисата, която замести в американското турне Адриана Андреева.
"Мама вече е виждала Ниагарски водопад, не искам да я притеснявам и натоварвам. Тя искаше да го направи, но с организаторите решихме, че е по-добре да си почива", споделила Муки пред Кривошиева. Самата Муки отишла да види популярната забележителност в компанията на организаторите на спектакъла.


Досега турнето на постановката "Г-жа Стихийно бедствие" в Канада и САЩ преминава в пълни зали и бурен успех, научи "България Днес". "Навсякъде хората ни приемат с усмивка, щастливи са, а Муки постоянно повтаря, че се радва, че аз замествам Адриана", сподели още Ирен, която бе избрана от дъщерята на Стоянка да играе в постановката малко преди да тръгнат от София за турнето. Вчера Кривошиева, Мутафова, Атанасов и Милен Минков играха в зала "Коперник център", а преди това бе прожектиран филм, посветен на 94-годишната ни актриса. След Торонто, Монреал и Чикаго трупата ще играе във Вашингтон на 2 октомври, Бостън на 4 октомври и Ню Йорк - на 6 октомври.

Лили АНГЕЛОВА




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама