Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6030587 www.bgdnes.bg

След като го осъдиха за боя Гърнето бяга от щерката на Фатик

Ексшефът на ЦСКА не се е извинил на Адриана Тюркмен за шамарите

Като дявол от тамян бяга Димитър Борисов-Гърнето, ако случайно се засече със съпругата или някоя от двете дъщери на покойния Филип Найденов-Фатик, научи "България Днес". Бившият шеф на ЦСКА решил да не доближава семейството, след като бе осъден за боя на малката дъщеря на разстреляния бизнесмен - Адриана.
"Димитър Борисов не иска и да чуе за Адриана. Не желае да се вижда с нея. Не се е извинявал за инцидента в тоалетната, тъй като не е виновен. Той не е удрял Адриана, тя се е блъснала във вратата." Това заяви пред "България Днес" адвокат Николай Беров, който защитаваше Димитър Борисов-Гърнето в съда.
"Ако случайно Борисов се е засичал в някое заведение със семейството след скандала, със сигурност е избягвал да се доближава до тях", обяснява опитният юрист.
Бившият бос на ЦСКА бе изправен на подсъдимата скамейка, след като се спречкал с дъщерята на убития бизнесмен Филип Найденов-Фатик в тузарско столично заведение през 2013 година.

Според Адриана Борисов я ударил с юмрук в лицето. Гърнето пък твърди, че видял Адриана да взема наркотици в тоалетната, направил й забележка, в отговор тя го нарекла "дърт педераст", той блъснал вратата и тя се ударила сама.
След близо тригодишна съдебна сага Софийският районен съд наказа Борисов с 2000 лева глоба. Митко Гърнето бе признат за виновен, че нанесъл лека телесна повреда по хулигански подбуди на 16-годишната тогава Адриана Тюркмен. С решението си съдия Силвия Цепова освободи от наказателна отговорност Борисов и той избегна затвора. Но Гърнето трябваше да плати глобата и още 1050 лв. разноски по делото.
"Борисов бе осъден на 2000 лева глоба от държавата и той си я плати. Адриана не е предявявала финансови претенции към него и случаят приключи", обясни още опитният адвокат Беров.

Реклама


Според обвинението инцидентът станал час и половина след полунощ на 27 август 2013 година в тузарския столичен клуб "РМ". Там своя рожден ден празнувала Мартина, която е една от най-близките приятелки на Адриана и дъщеря на Радо Слънцето.
"Празнувахме рожден ден на Мартина в бар "РМ". Аз и моите приятелки Мария и Калина отидохме до тоалетната. На излизане аз вървях първа. Понечих да отворя външната врата на тоалетната, когато някой друг я дръпна, отвори я, удари ме в лицето и я затвори обратно", разказа пред магистратите малката Адриана Тюркмен. Девойката е категорична, че с въпросния мъж не си е разменяла абсолютно никакви реплики и не помни да го е виждала никога преди това.
В заведението по това време били майката на Адриана и по-голямата й сестра. Свидетели на инцидента разказват, че са видели Борисов да излиза от дамската тоалетна в изключително неадекватно състояние.
"Беше страшно. Адриана крещеше: "Този мъж ме удари! Боли ме! Устата й беше подута, а от носа й шуртеше кръв. Дрехите й също бяха изцапани", обяснява още тогава пострадалата приятелка на Адриана - Калина.
Борисов първоначално се кълнеше, че не я е удрял, а вероятно я закачил с вратата, докато излизал. После обясни, че 16-годишната Адриана шмъркала в тоалетната и когато й направил забележка, тя го нарекла "дърт педераст".

Борисов: Не ме занимавайте с глупости!

"Инцидентът с Адриана Тюркмен беше много отдавна, за мен темата е приключена. Не ме занимавайте с глупости!" Така коментира пред "България Днес" Димитър Борисов-Гърнето приключеното дело за побоя.

Малката наследница е модна икона, каката актриса

Адриана Тюркмен е част от модна агенция "Визаж". Завършила е Италианския лицей в Горна баня. Пътува по целия свят. Като любимите й дестинации са Милано и Лондон.
Голямата му щерка Александра завършва класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Последната година живее в САЩ и се надява на кариера в Холивуд. И двете дъщери на разстреляния бос Филип Найденов-Фатик са с артистични наклонности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама