Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6075311 www.bgdnes.bg

Шофьорът на Ким я обира

Първи снимки от бруталната кражба в хотела на Кардашиян публикуват парижките ченгета

Подло предателство в лагера на Ким Кардашиян е улеснило грабежа в Париж през октомври.
Нов доклад на френската полиция разкрива, че апашите са факири в краденето и са разчитали на вътрешна информация. За да придобият реална представа за ситуацията в хотела, куките правят и 3D възстановка на обира. "Мястото е строго охранявано, а и на Ким Кардашиян не й липсват частни бодигардове. Единственият начин да се нахлуе в покоите на звездата и да се свият бижутата е с помощта на доверен човек", разказват криминалистите.

Реклама

Главният заподозрян за предателството е Гари Мадар, брат на шофьора на Ким Кардашиян. Той е забелязан в парижко кафене в нощта, когато риалити иконата обедня с 10 милиона долара. "Въпросното заведение е съвсем близо до хотела на Ким. Гари Мадар най-вероятно е снасял информация на крадците. Действал е в комбина с лице на име Флорус Х.", разкриват още разследващите. Докато 27-годишният тарикат търка тоалетните на следствения изолатор, ченгетата са чудят откъде е научил подробности за живота на звездата.

Има съмнения, че шофьорът на холивудската знаменитост Майкъл Мадар се е разплещил пред брат си и косвено е подпомогнал обирджиите. През януари той е подложен на полицейски разпит, но освободен заради липса на улики.

b Нощта в парижкия хотел е възстановена чрез 3D технология

c Ким Кардашиян е предадена от свой

d Само пръстенът струва $4 милиона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама