Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6077739 www.bgdnes.bg

ГРИП уби Роро

Отиде си на 41 г., не се събуди от комата

Деси Цонева в траур за сина на Вили Кавалджиев

Роро Кавалджиев почина вчера сутринта на 41 г. и ВИП елитът у нас потъна в траур. Черното първа облече и съобщи трагичната новина Деси Цонева, която наскоро също мина през ад в личен план покрай кончината на баща си Митко Цонев.
"Приятели, буквално ме няма през последните два дни. На легло съм. Имам нужда от любовта ви" - това е последното нещо, което Роро Кавалджиев написа на личната си фейсбук страница преди дни. Преди това съобщение той описва ситуацията като "голяма чистка" и добавя: "Всичко ме боли, не мога да спя вече второ денонощие. Ще разправям, като премина".


Малко след това той сам постъпил в болница, защото се оплаква от тежък грип с температура и болки в цялото тяло. Ситуацията се усложнява, а той е поставен в изкуствена кома. Издъхва от остра белодробна недостатъчност.
"Сбогом, слънчице! Чакай ни при светлината!", скърби Деси Цонева. Ирина Тенчева също е в черно днес и казва: "Лек път към дома, любими Принце на светлината. Ще се срещнем там, където няма нужда от думи". "Роро отиде при баща си. А искахме да изпеем всичките му песни!", тъжи и Мира Добрева.

Реклама


"Най-тъжната новина. В новогодишната нощ изглеждаше толкова весел. Почивай в мир", "Ти беше страхотен човек! Хубавите хора живеят вечно!", "Нестихващият ти оптимизъм ще се помни вечно", "Ще липсваш на всички", гласят част от стотиците и хиляди съобщения в страницата на Роро, писани от негови приятели, колеги и познати.
Най-дълбоката мисъл е на Кака Лара: "Вярвам, че добротата не може да остане незабелязана. Вярвам, че добрите мисли и добрите енергии имат ненадмината сила. Приятели, Роро Кавалджиев има нужда от вашата добрина и вашата любов, с която да му вдъхнем сила. Спомнете си колко пъти той ви е усмихвал, усмихнете се сега и изпратете този красив спомен на нашето силно момче. Рори, с теб сме!".


Освен радетел за декриминализирането на медицинската марихуана Роро напоследък бе познат и с участието си във "ВИП брадър", където обра симпатиите на зрителите.
Той бе познат и като един от най-запалените почитатели на художествената гимнастика и златните момичета. Роро следеше всяко събитие на ансамбъла ни и даже бе водещ на няколко турнира на Световната купа в София; лично Илиана Раева го покани за водещ в "Арена Армеец".


Влечението на Роро не спира дотам, през годините той често посреща златните момичета на летището след тяхно участие в чужбина, винаги им подаряваше по една червена роза.
"В шок съм. Загубихме огромен приятел. Той беше наистина страхотен човек. Преди няколко дни отново ми написа, че е възхитен и от новия ансамбъл. Правихме планове за Световната купа в началото на май. Страшна новина...", тъжи и Илиана Раева.

Баща му си отиде от диабет

Между Коледа и Нова година на 2010 г. този свят напусна Вили Кавалджиев, бащата на Роро. Той си отиде на 65 г. след дълго боледуване от диабет, придружен с много усложнения - гангрена на крака, почти пълна загуба на зрението, депресия и няколко инфаркта. Като дете Вили е изкарал детски паралич.

Камен Воденичаров: Ужасна трагедия!


С Роро 10 години имахме прекрасни отношения в телевизия ММ. Той генерираше много енергия и идеи, а успехът й се дължеше до голяма степен на неговия характер и светоглед.
Отиде си един от "бандата" ни!

Реклама
Реклама
Реклама