Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6081889 www.bgdnes.bg

Ивайло на Кеца носи САК В БАНКА

Най-близкият на певеца разнася тайнствена торба през уикенда 

Ивайло Манолов на Васко Кеца е на максимата "луд умора няма". През уикенда в София, вместо да си почива, най-близкият до певеца бе изловен да върши работа.


Импресариото попадна в обективите на топпапараците на "България Днес" по обяд в центъра. Дебело облечен заради внезапното влошаване на иначе пролетното време напоследък, Ивайло щъка без охрана. В ръка мистър Манолов носи тежък сак, пълен с чудеса и тайни. Но когато той самоуверено влиза в банката, на всички им стана ясно какво има в кожения сак – сигурно са пари!

Реклама


След като се забави бая в банката, Ивайло наперено излезе и с видимо по-олекнал сак се запъти у дома. Двамата са много близки в едно тузарско жилище на бул. "Витоша", където скоро ще има метростанция и цените на апартаментите ще се вдигнат безбожно.
Прави впечатление, че Кеца постоянно има вземане-даване с банки. Преди Коледа той бе изловен от папараците на "България Днес" пред една банка с чисто нов черен джип и непознат мъж. На излизане оттам Кеца бе с широка усмивка, разкриваща, че вече всичко е наред след краха на КТБ.


Тогава Найденов изгуби стотици хиляди левове и в интервю обяви: "Иска ми се да взема една пушка и да почна да стрелям тези, отговорни за банката. Все някого ще уцеля. Той и Вежди Рашидов не го преживя леко. Вдигна захарта. Съжалявам, че така говоря за министър, но е факт".


Все пак Кеца още тогава обяви, че изгорелите мангизи в КТБ не са всичките му спестявания. Пръснал си е богатството по най-различни банки!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама