Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6114097 www.bgdnes.bg

Мутра №1 в Русия: Кой ми клати стола?!

Известните в Москва криминалени авторитети Пичуга и Шарко комадват парада на мафията от килията

Злостни заплахи към конкуренцията отправя от пандиза мутра тномер едно на Русия.
Захарий Калашов, по прякор Шакро Младия, от 9 месеца е в строго охранявания арест "Лефтерово" в Москва, но не дава и дума да се каже за смяната му като лидер на мафията. "Докато аз съм жив, няма да се организират никакви "избори" за мой заместник", гласи предупреждението на Шакро Младия. Той е на челните места в подземния свят още от времето на СССР и очаква съдебен процес за ръководeне на гигантска престъпна група.

Реклама

Мутренското му откровение идва дни след закопчаването на друг виден бос, Юрий Пичугин. Известният просто като Пичуга криминален авторитет е сочен за неформален заместник на Шакро Младия и е шеф на крупен мафиотски картел в северната република Коми. Заради огромната му власт и богатство е наричан "Губернатора в сянка" на републиката.

Много криминалисти са на мнение, че тандемът Шакро Младия - Пичуга има всички шансове да запази лидерски позиции в мафията. Двамата имат пребогат стаж по затворите и опит да ръководят престъпни операции отвътре. Други наблюдатели на подземния живот отбелязват, че мутренската двойка надценява мощта си и рискува да се изправи срещу множество съперници в сенчестия бизнес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама