Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6134035 www.bgdnes.bg

Джеки, бившият на певицата: 20 години не говоря с Кристина Димитрова!

Голямата любов на футболната легенда го обвинила в домашно насилие

Добромир ДОБРЕВ

Голямата футболна легенда Георги Димитров-Джеки и емблематичната певица Кристина Димитрова не си говорят повече от 20 години, откакто се разведоха. За това призна лично пред "България Днес" дългогодишният капитан на националния отбор. За Джеки проваленият му брак с красавицата остава една от най-големите му болки в живота и той не обича да говори по темата. В момент на лична изповед Димитров бе откровен, че не иска да чува за Кристина, която го обвиняваше в домашно насилие.
"Не поддържам никакви отношения с майката на сина си. Не си говорим", промълви през зъби Джеки. Двамата имат 25-годишен син Мартин, който е завършил строителство и архитектура и не се занимава с футбол.


"Най-щастливият миг в живота ми бе, когато се роди Мартин. Той ми е всичко, което имам. Другото са маловажни неща. Аз отдавна съм забравил, че съм играл футбол", продължава с откровенията Георги Димитров.
Той е вторият мъж на Кристина Димитрова. Преди това тя е женена за светския хроникьор и текстописец Иван Тенев, от когото има 32-годишен син Димитър. За първи път певицата минава под венчилото, когато е едва 22-годишна, но бракът й устоява едва 7 години, след което се появява Джеки.

Реклама


По това време футболистът играе във френското първенство в тима на "Сент Етиен". Вижда Кристина Димитрова на един плакат и прави всячески опити да се добере до нея. Чрез обща приятелка успява да си уреди среща, въпреки че певицата не иска и да чува за футболисти.
Малко известен факт е, че Кристина забременява от Джеки малко след първия си развод, но абортира. Година по-късно вдига скромна сватба с Георги, кум на която става бившият шеф на БФС Вальо Михов. През май 1991 година се ражда синът им Мартин.
Тогава обаче започват големите семейни проблеми. Кристина твърди, че Джеки е стигал до лудост от ревност по нея, дори я е спирал от участия и турнета.
"Тормозеше ме. Ревността му се проявяваше дори когато излизах с приятелка на кафе. Посягал ми е два пъти. Първия път направих компромис. При втория случай се разделихме. Казах си, че щом се повтаря, ще стане системно. Една такава среда не беше здравословна не само за мен, но и за децата ми. В нередки случаи става дума не само за физически тормоз, ами и за психически, след който остава стрес за дълго време", са думите на Кристина. "В края на връзката ни започнах да се страхувам, защото заплашваше, че или ще бъда с него, или ще ме убие".
Разводът е много тежък и мъчителен, а бракоразводното дело трае 3-4 години. Джеки така и не може да прежали голямата си любов и никога повече не се жени отново. Според слуховете се отдава на чашката и се пропива.


В същото време Кристина се хваща с 14-години по-младия от нея Васко, който тогава е още студент. Двамата са заедно вече повече от 20 години. Сега партньорът на Кристина се занимава с транспортен бизнес. Изпълнителката няколко пъти е казвала през годините, че не иска да има повече деца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама