Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6139353 www.bgdnes.bg

Пандизчии в Пазарджик: Чакаме партийните лидери в затвора!

Запазили сме места и за Местан, и за Бойко, и за БСП, казва Кънчо Мафията

Борислав РАДОСЛАВОВ

Всички политически лидери имат запазени килии в затвора в Пазарджик!


Това обявява един от лидерите на тюрмата в клип, публикуван във видеосайта Ютуб.
Затворникът е един от най-върлите привърженици на ЦСКА зад решетките в Пазарджик. Представя се като "Къни бойс ЦСКА", а около него са опънати кърпи с емблемата на "червените". Младежът сяда на леглото си и пред предварително пусната камера с широка усмивка започва своя монолог.


"Тук над мен не спи никой. Очаквам да докарат Цветан Цветанов. На другото Бойко Борисов. На третото Лютви Местан. Другата килия за БСП, следващата за "Атака", по-следващата за ДПС и всички по реда на нещата. Ще напълнят всички политически сили в затвора в Пазарджик, а нас ще ни направят политици", заявява в приповдигнат тон Къни, докато на масата пред него се лее алкохол от поредния купон зад решетките.

Реклама


Затворникът не пести похвали за живота в пандиза. "Тука сме перфектно. Има закуска, обяд, вечеря. За всеки ден си имаме по едно педерастче. В нашата стая имаме много свободни легла, така че очакваме скоро време да ни ги напълнят. Много ми е хубавко, добре ми е, приятно ми е, екстра ми е", добавя пандизчията, след което отпива от бутилката.


За финал бандитът, заключен зад решетките, призовава политиците, които ще видят клипчето, да отидат да живеят доброволно в тюрмата. "Ако ви е мъчно за нас, елате тук, докато още има свободни места. Да се наспите и да сте бодри за борбата с живота", казва Кънито.


Клипът е публикуван в интернет с потребителското име Кънчо Мафията. Същият пандизчия е заснел и пуснал онлайн още десетки клипове на затворници от Пазарджик, които пият и гуляйстват на фона на чалга и обилно отрупани маси с алкохол и мезета.


Призивите политическите лидери да напълнят пандиза в Пазарджик, а затворниците да станат политици идват на фона освен на поредните парламентарни избори, и на разкритията за охолния живот зад решетките в същия затвор. Масово в тюрмата в Пазарджик лишените от свобода безпроблемно се снабдяват с телефони, алкохол и дрога. Неща, абсолютно забранени зад решетките.


Един от заснетите на поредния видеоклип се казва Петър Стоянов. Пандизчията излежава 7-годишна присъда и сам публикува клип в личния си профил във Фейсбук как шмърка дрога през носа. Стоянов дори поздравява началника на затвора и върти бесни кючеци.


Празненството в килията на Стоянов е отрупано с ракия, уиски, водка. Ракията много от затворниците сами си я варят зад решетките. Събират плодове от столовата и с подръчни средства в килията добиват огнената течност.

Реклама


На друг от клиповете известният татуировчик на пандизчиите в Пазарджик Петко Сълзата купонясва на хаус музика със съкилийници. А на трето видео привърженик на ЦСКА играе бесни танци на песента на Криско и Мария Илиева "Видимо доволни".

Кючеци за Гриша Ганчев

Бесен купон спретнаха затворниците в чест на Гриша Ганчев, който направи така, че ЦСКА-София да играе в професионалния роден шампионат.


Над десет пандизчии, фенове на "червените", въртят мазни гюбеци голи до кръста и поздравяват ловешкия бизнесмен на фона на люта чалга.

Реклама
Реклама
Реклама