Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6143795 www.bgdnes.bg

Мая Илиева с халка. Вдовицата на Жоро Илиев крие новия си мъж

Всички се чудят сгодила ли се е

Милена ВИКТОРОВА

Милионерската вдовица и бизнес дама Мая Илиева май се е сгодила тайно, научи "България Днес"! Единствено топпапараците на вестника уловиха и доказателството за мълвата, която отскоро обикаля подземия свят в София - а именно, че Мая има нов мъж до себе си.


За това свидетелстват ексклузивно направените папарашки снимки на Илиева, която носи халка на ръката си. Кой е новият човек в живота й остава пълна мистерия. Брюнетката е известна с това, че свирепо пази личния си живот далеч от хорските клюки. Интриганти и злобари в столицата трескаво се чудят с кого се е загаджила някогашната съпруга на боса на ВИС Георги Илиев и съответно разнасят различни версии.

Реклама


Така или иначе конкретно име на хоризонта няма. Дори в най-силните мутренски години Мая не обича да се появява на масови сбирки и обществени места, никога не говори за себе си, нито обича да се навира под светлината на прожекторите. Именно надъхани журналисти и папараци осветлиха предишната й връзка с Николай Иванов-Шванца. Тогава упорито се говореше, че те не просто са гаджета, но планират да минат под венчило и да си направят дете. Това така и не се случи и пътищата им след време се разделиха. Шванца каза заветното "да" на друга чернокоска от Варна и запознати твърдят, че в момента той е безмерно щастлив. Иванов има дете от трета жена, която също е родом от морската столица. Свидетели разказват, че до ден днешен жената, която го е дарила с дете, е повече от финансово обезпечена. Тя разполага с лична охрана и живее в лъскав мезонет с детето си.


Мая Илиева също отглежда двете си дъщери Криста и Андреа. Двете момиченца бяха осиновени още докато Георги Илиев беше жив. Макар, че не са кръв и плът на Мая и Жоро, двамата били перфектни родители и дарявали малките с цялата си любов, разправят запознати в подземния свят. Завистници и хейтъри пък не спираха да разнасят, че здравословен проблем при Илиев е причина двамата да не успяваха дълго време да се сдобият със собствена рожба. Тогава те взели решението да осиновят Криста и Андреа, буквално докато те са още бебета.


12 години след убийството на Главния Мая Илиева продължава да развива своя козметичен и хотелиерски бизнес и да се бори сама за насъщния си. Хора, които са имали допир до нея, са категорични, че тя е лаконична в думите, но силна в действията и се труди здраво, за да не пропадне завещаното от Илиев състояние.


"Повече от десетилетие, откакто Главния не е измежду живите, нормално е да търси и намери човек до себе си. Това, че е обичала Илиев безкрайно, съвсем не означава, че ще се замонаши в манастир", коментират лелки по фризьорските салони.

Дружи само с Наталия Симеонова и Адриана Тюркмен

Мая Илиева е всичко друго, но не и типичната богата "кифла", която харчи завещаните си милиони. Като доста уравновесена, спокойна и с благ характер я познават в обкръжението й. Илиева не е фен на чалгасарниците и кудкудякането на много жени в компания. Ограничила е приятелския си кръг до санитарен минимум. От време оно е близка с водещата на култовото сълзливо предаване "Море от любов" - Наталия Симеонова. Голяма приятелка е и с Адриана Тюркмен, вдовицата на Филип Найденов-Фатик.

Реклама
Реклама
Реклама