Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6248244 www.bgdnes.bg

На всеки сантиметър... Гринго на Софка татуиран като Джизъса

Много жени плакали за певеца с кървави сълзи

Ани Романова

Снимки: България Днес

С Благой Георгиев-Джизъса може да си съперничи по тауировки любимият на Софи Маринова - Гринго. Почти цялото тяло на прохождащия певец е покрито с татуировки, показа пред "България Днес" самият той. Приказни и плашещи създания, цветя, китайски дракони, йероглифи и надписи покриват кожата му почти на всеки сантиметър. "Малко празни места останаха по мен, но има няколко, на които може да се направят още", смята певецът.


Тодор Давидов, както е истинското име на изгряващата звезда, започнал да шари атлетичното си тяло още в началото на хилядолетието, докато работел в Кипър като охранител. "Всички мои колеги си направиха татуировки, аз също реших да си сложа. Така започнах, а после непрекъснато добавях по нещо, което ми харесва", разказа половинката в живота и на сцената на гласовитата Софи Маринова.

Реклама


Всички надписи са английски. На гърдите на Гринго пише: "Господ е моят навигатор!", а горната част на е заета с надписа "Заменим". "Това е, за да ми напомня, че всички човеци сме смъртни и няма незаменими хора на тази земя", обяснява Гринго. От вътрешната страна на лявата му ръка е изписано вертикално "Лошо момче". "През онези години наистина бях лошо момче. Сега вече не съм, но трябва да се помнят грешките, за да не се повтарят", пояснява чалгаджията, който твърди, че заради Софи Маринова зарязал всякакви лоши навици и постепенно любовта го променила изцяло към добро.


32-годишният изпълнител особено си харесва китайския дракон, който е символ на сила, мъдрост и просперитет. За него Тодор е отделил почти цялата си дясна ръка. Така легендарното чудовище плаши с озъбена паст, а цветната му огромна опашка минава през трицепса на мачото и завършва чак към рамото му.


Името на "създателката си" Софка Гринго не смее да татуира. "Има поверие, че не е на добро да се изписва името на любим човек, защото това води до раздяла с него или до нещастие", обяснява той липсата на името на ромския славей сред десетките рисунки по тялото си.


Съвсем скоро бившият охранител щял да направи нова рисунка - портерт на неговия любим племенник, за което "отделил" специално място.
Последна в горната част на бедрото му "цъфнала" цветна, плачеща с кървави сълзи жена. "Преди години имах доста връзки, но все зарязвах жените и доста от тях са плакали за мен с кървави сълзи", спомня си фолкпевецът, който засега има намерение постепенно да запълни с татуси всеки сантиметър от тялото си, още повече че на Софка те много й харесвали, сподели още той.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама