Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6297432 www.bgdnes.bg

Многократно дестилирай и тогава консумирай

5-кратно дестилираната водка FLIRT 5 е на пазара от пролетта

Водката е питие, което държим да е чисто и с мек вкус и аромат. За да бъде така, водката трябва да премине през някои сложни за масовата аудитория процеси, какъвто е дестилацията.

Тя е особено важна именно за постигането на чистота в суровината, от която се прави водката, а многократното й повтаряне води до създаването на висококачествен продукт, който се консумира с удоволствие.

Реклама

Отскоро на нашия пазар се появи една водка, която ползва най-високи технологии в дестилационния процес, за да осигури точно това усещане за чисто високоградусово питие.

Това е новата FLIRT 5, която залага на 5-кратната дестилация на своя продукт и с това свое нововъведение се подрежда сред световноизвестни производители, които също пречистват своята водка 5 пъти.

Наименованието FLIRT 5 ни показва, че новата водка е дестилирана 5 пъти. Освен това, тъй като изборът на това какъв алкохол да консумираш става все по-емоционален, FLIRT 5 залага на слогана „пет емоции в един флирт”.

За водката наистина е най-важна нейната чистота – както на вид, така и на съставни елементи. Ето защо технолозите на водка FLIRT 5 използват специално разработена система за колонна дестилация, през която продуктът преминава пет пъти, за да получи желаната чистота.

При всяко преминаване през колоните на дестилационната система, алкохолът се изчиства от всякакви аромати и примеси, без да губи индивидуалност. Това се дължи както на висококачествената суровина, която технолозите на FLIRT използват за направата на продукта, така и на прецизните професионални умения на самите специалисти по дестилацията.

Скоростта на дестилация също е от голямо значение и по тази причина експертите на FLIRT 5 използват колонна система, следваща руските и скандинавски тенденции за производство.

Реклама

Тя оперира на бавни обороти при постоянна температура, така че нежеланите субстанции да бъдат отделени възможно най-прецизно по време на процеса.

5-кратната дестилация е несъмнено едно от големите предимства на новата FLIRT 5, но тя разполага с още няколко такива. Основната й съставка е с премиум качество, извлечена е от селектирана пшеница и преминава през няколко фази на пречистване и ферментация.

За да започне въобще да се използва, закупеният висококачествен алкохол преминава повторно през серия от тестове, проучвания и пречистване, така че да се осигури безспорен контрол на качеството на крайния продукт.

Резултатът е новата FLIRT 5 - изключително пречистена водка с първокласно качество, която гарантира само приятни мигове при консумация.

Реклама
Реклама
Реклама