Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6426174 www.bgdnes.bg

Бившата съкилийничка на Анита - Радка Велкова: Секс и бой за Мейзер в затвора

Облича се с "Версаче", вкарват й парфюми и скъпи кремове

Разврат, корупция и шамари. Това е ежедневието в Сливенския затвор. С тези думи бившата обитателка на женския пандиз Радка Велкова се обърна към "България Днес", за да разкаже за преживяното зад решетките.

Радка Велкова е прекарала 4 месеца в един отряд с най-известната затворничка в България Анита Мейзер. С охота разказва пикантни подробности за атрактивната силиконка, която е с обвинение, че е убила по непредпазливост съпруга си Николай Димов, затягайки свински опашки около гърлото му.

Реклама

"Към Анита Мейзер отношението винаги е по-специално. Аз се разболях от рак, не ми се обърна никакво внимание, а тя заради една топчица под силикона беше изведена веднага навън с прокурорско разпореждане", започва разказа си Радка Велкова за порядките, разправиите и интригите между лишените от свобода.
"Върнах се от прекъсване на присъдата в затвора бременна, започнах да кървя, никой не ми обърна внимание, не ми изчистиха плацентата, направих спонтанен аборт. После пак забременях и край. Повече никога няма да мога да имам дете. 10 години съм с приятеля ми, благодарение на него постигнах много", категорична е Велкова.

"На мен една тоалетна хартия не ми позволяват да си внеса, а на нея все й носят кремове в стъклени шишенца и парфюми. Дрехите й са само на "Версаче", маратонките задължително "Адидас". Неща, които другите не можем да си позволим", обяснява бившата затворничка.

"Надзорът едва ли не я боготвори. Плаща си. Видях как на една приятелка й изкараха един домат от багажа, а Анита Мейзер носи по две пазарски торби. До 5 кг може. Това е максимумът за месец, но за нея не важат правилата", обяснява още Радка Велкова.

"За рождения ден й внесоха дори балони с хелий и пастички, въпреки че са забранени, дори ароматизирани свещи й вкараха. Кой знае какво е имало вътре, може да е имало и наркотици", разсъждава Велкова.
Затворничката е категорична, че в затвора цари разврат и извращенията са ежедневие.

"Анита Мейзер е станала лесбийка. Има си приятелка там. Същата като нея, туркиня (Рожденото име на Анита Мейзер е Айше - бел. авт.). Българското име на гаджето е Жанета. Аз лично съм ги хващала. Без да искам, отварям вратата и ги хващам в леглото... (Разказът за случилото се е цензуриран, тъй като съдържа брутални действия и вулгарни изрази – бел. авт.).

"В момента, в който види старшина на карето, се обува с къси панталонки, започва да се чекне, вдига си краката и търси внимание. Има и жени, които приличат на момчета, стягат си гърдите с бинтове и тя ги мисли за мъже, започва да ги черпи със солетки, кафенца, цигарки", разказва за похотливата Анита Мейзер Радка Велкова.

Реклама

Любовта в Сливенския затвор обаче често е заменена и от шамари и женски войни.

"Аз я бих, два шамара й ударих, че ми каза "мърша". Беше забранила на едно момиче с тройна шизофрения да ходи по коридора, тя е като малко детенце. Тя ми се оплака: "Анита ми забрани да вървя по коридора". Потърсих й сметка. "Нищо не съм й забранявала, мършо", обиди ме Анита. Другото момиче се ядоса и тръгна да я бие, Анита се опита да посегне и на мене и аз я нашамарих", разказва още Радка Велкова.

За всички тези твърдения потърсихме за коментар началника на затвора. Репортер на вестника се свърза с Йордан Данев, който лаконично обясни, че Радка Велкова не за първи път атакува Анита Мейзер.

"Тази жена е навлязла дълбоко в субкултурата на затвора. Има някакъв конфликт помежду им. Много от фактите не отговарят на истината."

Йордан Данев отказа да коментира подробности с мотив, че трябва да получи разрешение от Министерството на правосъдието. До редакционното приключване на броя от ведомството не изпратиха отговор на въпросите ни относно изнесените от Радка Велкова факти.

Яде чесън за стройна фигура

Анита Мейзер, оказва се, си спечелва завистта на другите пандизчийки и заради фигурата си.

"Не я гледайте каква е кльощава, тя постоянно яде. Купува си и храната на хората срещу пакетче солети, вафла, цигара. За по една цигара си продават менюто за деня и остават на една филийка хляб. Цигарите, кафето и фонокартите, това е основната валутата в затвора", обяснява бившата затворничка.

"Яде чесън, нонстоп, иска да дразни другите. Яде умишлено, пишело по някакви китайски рецепти, че се отслабвало така", възмущава се Велкова.

Реклама
Реклама
Реклама