Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6560571 www.bgdnes.bg

Спенс чака трета рожба, пише забранено парче

Рапърът ще бъде строг, демократичен и модерен баща за пореден път

В очакването на третата си рожба е рапърът Станислав Найденов-Спенс, научи "България Днес". Терминът на бебето е през февруари 2018 година, а детето е от сериозната приятелка на изпълнителя, с която са заедно от известно време. Двамата живеят в къща в полите на Витоша в софийско село и въобще не им липса лудницата на града.
Спенс вече е горд татко на двете си деца Найден и Дея.
"Да бъдеш баща е най-страхотното чувство на света. Стремя се да съм строг, справедлив, демократичен и модерен (смее се). Наистина не искам да има забранени теми, с които да не мога да си говоря с моите деца", коментира рапърът.


Преди време Спенс създаде училище за рапъри в планинска хижа, където след време се установи за постоянно. Зимата обаче се преживявала тежко в планината и той я смени с кокетна къщичка в село. Там той и бременната му половинка се радват на любовта на домашните си любимци - шоколадовите Хуна и Амара с ловджийска кръв.
Тазгодишните зимни празници за щастливия рапър ще преминат и в подготовка за третото съдбовно събитие в живота му. От известно време Спенс е хвърлил усилията си върху собствена марка за дрехи и аксесоари. През октомври певецът навърши 42 години и се чувства в разцвета на силите си.
"Не съм спирал да се занимавам с музика. Това, че не фигурирам в ефира, е нормално и в никакъв случай не ме притеснява”, разкрива още татко Спенс и обещава скоро да е налице толкова скандално парче, което вероятно ще бъде забранено да се пуска по радиото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама