Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6613651 www.bgdnes.bg

Калев подписа с Халваджиян

Маги открадна Виктор от Слави

Мислят му роля в полицейския сериал

Култовият Виктор Калев официално стана част от екипа на продуцента Магърдич Халваджиян, научи единствено "България Днес".
Според близки до звездата в момента за актьора се пише отделна роля, с която да блесне в комедийния сериал по Нова тв - "Полицаите от края на града", който започва да се излъчва в началото на януари. Със сигурност най-добрият имитатор на Лили Иванова ще предизвика фурор сред зрителите, които отдавна са зажаднели за необятния му талант.


"Полицаите от края на града" събира някои от най-обичаните съвременни актьори. Участието на Виктор Калев е комедийната лента е жесток удар под кръста за последния му работодател Слави Трифонов. Комикът години наред беше част от екипа на Дългия и бе сред най-обичаните от зрителите артисти. Преди повече от три години обаче изненадващо напусна шоуто. Това породи куп слухове, а дълго време Калев избягваше да се появява в публичното пространство и не даваше никакви обяснения. През миналата година той направи своя автобиографичен моноспектакъл "Грамофон", който пожъна изключителни успехи, но не бе достатъчен да покрива всички разходи на Калев. "Много е трудно да си сам актьор и за всичко да отговаряш", сподели тогава Виктор, който все по-трудно правеше спектаклите си.


В началото на 2017 г. актьорът и продуцентът Магърдич Халваджиян предизвикаха огромен медиен шум, след като актьорът стана жури в "Като две капки вода". Още тогава се заговори, че комикът ще стане част от екипа на Маги и брат му Джуди и мнозина предполагаха, че ще се присъедини към водещите на "Господари на ефира". Догадките обаче се оказаха неверни за тогава. Сега обаче положението е съвсем друго - със сигурност ще гледаме Виктор и през 2018 г. в предаванията на Халваджиян. "Виктор е характерен и изключителен талант. Харесвам го от години. Той е и много добър човек, което не е без значение", хвали го шефът му Магърдич Халваджиян.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама