Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6632229 www.bgdnes.bg

Развратният училищен шеф на свобода

Обвиненият в блудство Христо Радев за Коледа е пуснат срещу 3 бона гаранция

На свобода вместо под домашен арест е оставен директорът на школото в Ново Паничарево Христо Радев. Той е обвинен за блудство с невръстна ученичка от ромски произход, която го закова с аудиозаписи, направени с мобилен телефон. Скандалът гръмна десет дни след началото на учебната година и вкара директора в зандана. Срещу Радев свидетелстваха три ученички, едната от които братовчедка на пострадалата.

Реклама

В последния работен ден преди Коледа на скандалния директор, който бе под домашен арест, е постановена гаранция 3 хиляди лева. Така той вече може да излиза от дома си и да живее като свободен човек, докато започне процесът. Радев няма право да напуска страната, а при следващо оплакване го тикват директно в зандана.

14-годишната Радостина се оплака, че директорът я опипвал по дупето и се опитал да я целуне. Момичето записва разговора с Христо Радев по съвет на бивша учителка в школото. Сигнал към полицията подава бащата на малолетното дете - Христо, който е работел в училището, но е уволнен, след като се е доказало, че е крал от дървата за огрев на децата.

Христо Радев обаче категорично отрича тези твърдения. Според директора атаката срещу него е от страна на 3 ромски клана, които отдавна му имат зъб.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама