Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6714792 www.bgdnes.bg

Секси кметица заби мотоциклетен състезател

Мотористът Асен Лилов е голямата любов на палавата Таня

Най-сексапилната кметица Таня Иванова залюби мотоциклетиста Асен Лилов, разкри "България Днес".

Любовната история между спряганата за най-еротична управница на софийското село Владая и състезателя започва през лятото на 2017 г. и по всичко личи, че двамата продължават да са окрилени от романтични емоции.

Реклама

Само преди година социалните мрежи избухнаха с провокативни снимки, показващи младата кметица, отдала се на купони и забавления. Вместо порицание управницата бе определена за най-сексапилния кмет в България и стана блян за хиляди представители на силния пол. Мокрите сънища на десетки мъже ще останат сухи, след като красавицата се обвърза с националния състезател Лилов. Двамата не спират да показват любовта си, като за коледните празници пилотът я изненадва с голям плюшен мечок, а месеци по-рано успява да завладее сърцето й, като й изпраща всекидневно букети с цветя.

Лилов успява да запали и неподозирана страст у иначе праволинейната Иванова - екстремно каране на мотор. Състезателят качва любимата си на бегачка още по време на първите си срещи. Оттогава Таня използва всяка възможност да покара свръхбързите мотори. Тя дори придружава Лилов на европейския шампионат по мотоциклетизъм в Серес (Гърция), за да проследи участието му на пистата. Иванова не пропуска да се щракне, яхнала мотор, като трудно може да се разпознае, нахлупила защитна каска на главата.

Двамата все по-често демонстрират силната си връзка, като дори си направиха фотосесия сред природата. На фотоса двамата изглеждат повече от запленени един от друг, а видно красавицата е намерила истинската любов в лицето на пилота.

Въпреки трудоемката си работа като ръководител на община Владая трудно някой може да спре Таня от купоните. Кметицата е редовен посетител на нощните заведения и дискотеки, а именно любовта към чалга ритмите я запознава с фолкпевицата Преслава, с която и до днес поддържат истинско приятелство. След като уреди проблемите на софийското село, Иванова не пропуска да разбере в кое нощно заведение певицата има участие, за да се впусне в бурни купони с гласовитата си дружка. Компания в дискотеките й прави и новият й възлюбен Лилов, като двамата не пропускат да запаметят моментите на страст помежду си.

Досега красавицата никога не е демонстрирала публично мъжа до себе си. След публичния скандал с разкрепостените снимки красавицата реши да се покрие и да не показва много от личния си живот.

"Аз съм млад човек, не съм семейна и е нормално да се забавлявам и да посещавам клубове", коментира преди време Иванова по повод шокиращите снимки, публикувани в социалните мрежи.

"Музикалните ми предпочитания и това, че обичам да се забавлявам, не определят работата ми като кмет", отсече знойната красавица и с това приключи темата.

През последните няколко месеца тя реши да наруши мълчанието и не спира да публикува снимки на големи букети с цветя, което накара последователите й да се запитат има ли човек до нея. Снимките й яхнала мотор също нараснаха прогресивно след началото на любовната връзка с пилота.

Реклама
Реклама
Реклама