Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6723731 www.bgdnes.bg

Рокли с шевици - хит за бала

Вървят от 60 до 100 лева

Нов хит сред абитуриентите! Рокли с шевици за бала са най-новата мода за ученичките, показа проверка на "България Днес".

Уникалните изделия освен с родолюбивата нотка впечатляват и с ниски цени. Завършващите средно образование, а и всички останали могат да избират между туники с гайтанена бродерия, дълги дамски ризи или цял анасамбъл, като цените са от 60 до 100 лева.

Реклама

Всеки модел може да се направи по индивидуални мерки и желание. Дрехите се изразботват само с напълно естествени материи от 100% лен или памук с еластан.

Освен това роклите могат да бъдат не само бели, с червени шевици, каквито са традиционните изпълнения. Фирмите предлагат и туники и ризи в зелен, син и черен цвят, като бродерията може да бъде и златиста.

Поръчките за рокли с фолклорни мотиви започнаха да валят три месеца преди баловете. Тийнейджърките все по-осезаемо започват да се запасяват дори и с повече от една рокля, тъй като много от тях са подходящи и за участие във фолклорни събори и възстановки, както дори и за вечерно носене.

Освен момичетата също и сред момчетата все по-ударно нахлува модата с националните носии. Само за 40-50 лв. може да се вземе риза с къс или дълъг ръкав. Голяма скорост набират черните фолклорни ризи с дълъг ръкав, с която спокойно може да се оборудват бъдещите абитуриенти.

Така за малко пари могат да се екипират зрелостниците, а дрехите да се използват след това многократно, вместо да събират прах в гардероба, доволни са и абитуриенти, и родители.

Реклама
Реклама
Реклама