Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6726973 www.bgdnes.bg

Ченгета разбиват порнооргия

Камбоджанската полиция щурмуват туристи в частна вила заради игри със секспози

Разюздано парти с неприлични песни и еротични игри край басейна свърши с полицейска акция и седем депортирани младежи.
Бесният купон в частна вила в съседство с най-голямата камбоджанска забележителност - храма „Ангкор Ват“, привлича около 80 младежи на възраст между 19 и 31 години. Партито е обилно полято с алкохол, но това, което привлича интереса на полицията, са мръсните игри и песни, които се вихрят край басейна. Купонджиите играят на игра, в която имитират секспози, когато ченгетата щурмуват вилата и спипват почерпените младежи по бели гащи. Заловените са обвинени в „порнографско пеене и танцуване“.


Някои от зяпачите също се озовават с белезници, защото снимат похотливите движения, и са обвинени в производството на порнографски материали. В панделата се озовават общо десет чужденци, сред които британци, канадци, норвежци, холандец и новозеландец. Седем от тях са депортирани само след няколко часа, а останалите трима, за които се смята, че са организатори на разврата, остават да чакат решението на съда. Провинението може да им донесе до година затвор. Видеоклип, разпространен от затвора, показва как тримата се извиняват за поведението си.
Развратното парти попада в полезрението на ченгетата заради многобройните мръсни снимки, с които организаторите промотират купона си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама