Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6882362 www.bgdnes.bg

Асдис Ран заби двойник на Владо Пенев

Ще го води на световното

Ледената кралица се гушка със старче на Канарските острови

Една от най-популярните футболни половинки, които някога е идвала по нашите стадиони - Асдис Ран, отново е влюбена. Красивата исландка си хвана старче с бяла коса и брада.

След като години наред бе самотна, Ледената кралица вече ще бъде гушкана. Новият й мъж видимо е много по-възрастен от нея. Той поразително прилича на българския актьор Владо Пенев. Двамата имат абсолютно еднакви черти на лицето. Все пак блондинката не е забила българин. Дядката е богаташ и я води на екзотични почивки. Пенев ще чества своя 60-годишен юбилей през октомври тази година.

Реклама

В момента Ледената кралица се пече на топло из Канарските острови. Тя и новият й любовник събират тен върху черен вулканичен пясък в курорта Лас Америкас.

"Бягаме за кратко от снега в Исландия. Харесвам слънцето тук. Последните дни в Исландия времето все е лошо", споделя самата Асдис Ран.

Другия месец русокосата хубавица планира да отиде и до Русия за световното първенство по футбол. Ледената кралица ще дере гърло за националния отбор на Исландия, който направи историческо първо класиране на световни финали. Асдис не крие, че е много запалена футболна фенка. Блондинката оказваше пълна подкрепа и на миналото европейско първенство, на което Исландия сътвори истински фурор, отстранявайки Англия.

"Щях да се съблека по цици, ако това ще помогне да бием Франция", заяви Ледената кралица в интервю пред "България Днес". Да се надяваме на Мондиала "викингите" да направят нов подвиг и Ран да изпълни обещанието си да махне фланелката.

Асдис беше считана за най-предизвикателната футболна половинка, когато бившият й вече съпруг Гардар Гунлаугсон играеше за ЦСКА. Това лято исландката ще навърши 38 години. През миналата година тя претърпя тежък инцидент с лошо падане. В резултат Асдис се беше потрошила напълно - счупени ребро, крак на две места и ръка.

По всяка вероятност моделът на "Плейбой" ще доведе секси старчето и на българското море. Асдис не крие, че предпочита да прекарва голяма част от лятото по родното Черноморие. Любимият град на Ледената кралица е Созопол. Тя се пуска и по круизи с яхта, като винаги се препича само по прашки.

Реклама
Реклама
Реклама