Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6926899 www.bgdnes.bg

Екзекутора катастрофира

Ядосан, в розова тениска насред София 

Емо Костадинов смля фасона на лъскавия си баварец край Южния парк 

Легендарният футболист Емил Костадинов катастрофира, видя "България Днес".

Неприятният инцидент се случи вчера сутринта край Южния парк в столицата. Както при повечето пътни произшествия в градски условия, няма сериозно ранени, а в повече са изкривените ламарини.

Костадинов е пътувал с луксозния си автомобил заедно с една от дъщерите си, когато се трясва в друг автомобил, управляван от млад мъж, разказаха очевидци пред вестника. Една от версиите е, че Екзекутора на "петлите" с фамозния си гол през 1993 година е отнел предимството на другия водач и така се е стигнало до катастрофата.

Реклама

След сблъсъка двамата участниците в ПТП-то са започнали лека разправия, която бързо е утихнала и не се стигнало до физическа саморазправа. Костадинов беше видимо подразнен от инцидента, а дъщеря му стоеше мълчаливо в колата. Пораженията върху автомобила бяха върху предната дясна част. Фарът беше напълно потрошен, сериозно пострадала беше и бронята. А изпод колата течеше мистериозна течност, която не даваше индикации, че положението е добре.

Затова и екснационалът веднага се обади на застрахователите си, за да дойдат на мястото на катастрофата и да опишат щетите по возилото. Те скоро пристигнаха и започна безкрайното описване по бумащината. През цялото време Костадинов стоеше изнервен със скръстени ръце и отблизо наблюдаваше случващото се. Той беше ядосан, че денят му е изгубен и тепърва му предстои да обикаля по автосервизи. Но поне беше щастлив, че той и дъщеря му не са пострадали сериозно.

Костадинов беше заложил на младежка визия, която включваше все по-популярната сред мъжете напоследък розова тениска. Върху нея имаше огромен череп и завъртени надписи, които могат да кръстосат всяко око. Аутфитът му се допълваше от елегантни къси гащета и тийнеджърски кецове, които са в духа на започналото астрономическо лято. Той се е погрижил и за прическата си, като косата му беше внимателно сресана и всеки косъм си беше на правилното място.

"Днес натискът върху футболистите е много голям. Има интернет, социални мрежи. Всичко може да се взриви във всеки един момент. Мисля, че преди си беше по-добре", заяви преди време Костадинов, намеквайки, че в днешно време нищо около живота на един играч не може да остане скрито-покрито.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама