Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6927036 www.bgdnes.bg

15-годишната щерка на Милянкова се издържа сама (Майка й няма пари да й плаща обучението)

15-годишната дъщеря на подсъдимия за сводничество Росен Чолов и манекенката Ирена Милянкова вече сама се оправя в живота. Красивата Мелани-Роуз работи като фотомодел, за да покрива годишната си такса за обучение в Италианския лицей.

Откакто майка й и баща й са разведени, семейството има сериозни финансови проблеми, които се задълбочили покрай връзката на Милянкова с Никола Чолаков и новите членове на фамилията. Росен Чолов пък плащал минимална издръжка за четирите си деца, и то не редовно.

Реклама

По време на брака им с Милянкова, Чолата сам настоял Мелани да учи в Италианския лицей, редом до децата на известни политици и бизнесмени. Тогава, разбира се, 15-те хиляди лева годишна такса били скромно перо от семейния бюджет. След ареста на Чолов обаче финансовата нестабилност се почувствала осезателно и няколко месеца по-късно Милянкова подала документи за развод.

Новият й съпруг Никола Чолаков не можел да си позволи да издържа всички 4 деца на Ирена, барабар с новите им две. Така се наложило най-голямата – Мелани-Роуз, да започне сама да изкарва прехраната си.

Красавицата тръгнала по стъпките на майка си и вече успешно се развива като модел. По ирония на съдбата баща й Росен Чолов бе съден именно като управител на модна агенция „Еф Ейч Уан” за склоняване към проституция.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама