Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7008467 www.bgdnes.bg

Златна сватба за дъщерята на Никола Гюзелев

Адриана каза "да" на любимия си в перли и бронз

Златна сватба вдигна единствената дъщеря на оперния ни гигант Никола Гюзелев - Адриана. Красавицата каза заветното "да" на любимия си Доб Василев на изискано тържество в събота в заведение в покрайнините на София.

Влюбените организираха за себе си и гостите си истинска златна сватба, като темата, избрана от младоженците, бе злато, перли и бяло. Въпреки че на сватба по традиция само булката се облича в бяло, майката на Адриана - легендарната балерина Анна Мария-Гюзелева, бе с бели мотиви на празничната си рокля и сияеше до щастливата си дъщеря.

Реклама

Освен майката на Ади в бяло грееха почти всички от приятелите на младоженците, включително и някои от дамите, както и оркестърът, който радваше гостите по време на вечерната част на сватбата.

Булката смени две рокли, като се врече на любимия си в бяло и златно, а за вечерната част на купона бе избрала златист тоалет от две части - златен топ и бледозлатиста пола. Букетът й също бе строго по сватбената тема - снежнобели орхидеи със златисти орнаменти. Съпругът й пък се врече във вечна вярност в снежнобял костюм.

Актьори като Даниел Цочев, изпълнители като народната певица Смиляна Захариева, която зарадва младоженците с разтърсващи родопски песни, кулинари, италиански и родни приятели на семейството напълниха масите под фенерите в сватбената нощ. Въпреки че на тържеството имаше народни песни, Адриана решила сватбата да е издържана в по-изискан и американски стил - младоженците се врекоха под арка, украсена с цветя, и дори размениха брачни клетви пред свидетелите по чуждоземен обичай.

Ади и Доб разрязаха и тематична торта в златно, украсена с бронзови цветя, а през това време шаферките на Адриана снимаха специалните гривни, които красивата булка им бе избрала. Златни извивки с красиви перли и цветя красяха ръцете на всяка една от помощничките на булката по време на дългия сватбен ден.

"Носете ги с любов и спомени", пожела на приятелките си младата съпруга. Адриана от години е заедно с любимия си, като двамата не спират да обикалят из обожаваната от Ади и покойния й баща Италия. Детето на операта, както приятелите наричат красивата Адриана, наскоро се прочу и като кулинарен блогър и дори организира тематична вечеря с куверти, подготвена лично от нея, на италианска тема. Преди години Адриана бе съветник на евродепутата и началник на избраниците ни в Брюксел от квотата на ГЕРБ Андрей Ковачев, а след това стана вицепрезидент на фондацията на името на баща си Никола Гюзелев.

Реклама
Реклама
Реклама