Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/15454439 www.bgdnes.bg

ОХ! Българска интернет звезда си показа бомбите в риалити

В онлайн "Биг брадъра" цари ексхибиционизъм

Ивка Бейбе лъсна без горнище

Пълен разврат цари в онлайн "Биг брадъра"! Една от най-популярните звезди в предаването развя гордо огромния си силиконов бюст пред участниците. Става дума за интернет сензацията Ива, по-популярна като Ивка бейбе. Пищната брюнетка показа оръжията си пред камера в хитовото риалити "Къщата на инфлуенсърите". Секссимволът на новото поколение безсрамно се съблече пред лошото момче на фомата - Андрей Кумбанов, известен като Кумбата.

Бръснатата глава видя не само прелестите на Ивка. До нея се разголи по прашки съквартиратката Вероника Манова. Андрей ненаситно се радва на чернокоската и блондинката, но скромно заявява пред тях, че е отвикнал да гледа жените така. "Хващали ли сте ме някога да ви заглеждам", успокои Кумбата преобличащите се мадами, докато той си сваля анцуга и светва по боксерки. Ивка не се притеснява от окото на кварталния разбойник и му има абсолютно доверие. Тя вярва, че той няма да злоупотреби с нея. Вероника е малко по-недоверчива към него. "Лъже, лъже, той ни заглежда тайно", подмята закачливо русокоската.

Реклама

Сексбомбата Ивка стана известна в тикток не само със съблазнителната си външност. Тя има собствен подкаст, в който кани знаменитости и обсъждат неудобни за много хора теми. Варненката се отличава с откровеността си за своите преживявания в спалнята и свежото поведение, с което омагьосва всеки млад българин.

Цензурираният бюст на Ива беше още нещо, което подлуди хилядите й почитатели. Кумбата обаче не е омагьосан от сексапила на младата силиконка. Андрей започва да се отегчава от женското присъствие. Вероятно причината покрай това е, че страстите в това шоу се разиграват между мъже. Преди няколко дни къщата беше обреден дом на гей сватба между двама участници - музикантът Гош и Котарачето.

Интернет риалитито се провежда в двуетажна къща, където новите звезди са подложени на изпитанието да живеят заедно. Егото на известните е голямо, но широкият хол и трите спални не могат да го съберат. След развратна сватба и разголен силикон може да очакваме всичко до финала, а печелившият ще получи награда от 25 хил. лева.

Четете още

Вижте кои известни българки се събличат в интернет за пари

Вижте кои известни българки се събличат в интернет за пари

Ергенка е победителят в "Къщата на инфлуенсърите"

Ергенка е победителят в "Къщата на инфлуенсърите"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама