Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10192916 www.bgdnes.bg

Пандемията прецака празника на Павел Поппандов

Големият актьор днес навършва 75

Имах планове да се видя с много фенове и почитатели, ала мерките не позволяват

Пандемията прецака рождения ден на големия наш актьор Павел Поппандов. Звездата от "Оркестър без име" днес завършва 75 години.

Реклама

Поппандов иска да отбележи юбилея си в кино "Одеон", където да събере много близки, приятели и фенове. А на фона на празника да тече прожекция с негово участие. Но след въвеждане на последните мерки за безопасност това е невъзможно.

"Няма как да се съберем толкова хора заради коронавируса. Не мога да накарам хората да стоят през 3 седалки, на метър и половина и да са с маски. Ще празнувам скромно вкъщи. Само в най-близък кръг", каза пред "България Днес" актьорът.

Обичаният актьор, направил истински фурор с култовото "Клуб НЛО", не вижда как пандемията у нас скоро ще отшуми. Поппандов не разбира защо хората в България продължават да не вярват на ваксината.

"Криво ми е за всички наши сънародници, че не осъзнават колко е зле положение. Единственото спасение е ваксината. В момента ситуацията е пагубна. А ние, българите, продължаваме да не се ваксинираме", довери още пред вестника актьорът.

В навечерието на 75-ия си рожден ден Поппандов се чувства добре.

Той е избягал от София. Актьорът от няколко месеца живее в планинска къща, далеч от шума.

По думите му така той се връща към детските си години, когато е прекарвал дълго време в провинцията.

"Жив и здрав съм. Това е важното. Имам различни проблеми, но кой няма (смее се). Затова гледам да не излизам много. Пазя се от коронавируса. Въпреки че живея далеч от многото хора, излизам навън само с маски и ръкавици. Тук си имам всичко необходимо. Заредил съм се с дърва да си паля старата печка, че есента и зимата тук е студено", казва още Поппандов.

Реклама
Реклама
Реклама