Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10201824 www.bgdnes.bg

Великата естрадна певица Йорданка Христова: Възхищавам се от Лили Иванова!

В България е пълна анархия, всеки си говори и върши каквото иска, казва Данчето

"Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е дълбоко осмислена и заслужава само аплодисменти."

С тези думи великата българска певица Йорданка Христова казва своята истина за обществената истерия, разгоряла се след концерта на Лили Иванова в Пловдив.

Реклама

Спектакълът на Лили стана повод за пореден път България да се раздели на враждуващи лагери. Едните критикуваха певицата, твърдейки, че изпълненията не са били на нужното ниво. Други я бранеха. Трети се възмущаваха защо публиката е толкова много. И толкова нагъсто по време на пандемия.

"В нашата страна всеки си говори и пише каквото си поиска - коментира пред "България Днес" Данчето. - Това не е демокрация, а анархия! Медиите също носят голяма вина. Цялата тази история се раздуха до такива небивали размери... Сякаш всичко друго ни е наред, че един концерт е развалил всеобщата идилия в държавата. За мен истината е съвсем различна. Ние тук не сме научени да спазваме никакви правила. Всяка една норма се пренебрегва. Това е причината да сме на този хал. Вижте как се държат шофьорите по пътищата, това също е доста показателно."

Данчето има повод и за много радостни емоции напоследък. Те са свързани с представянето на нейния любим футболен отбор ЦСКА. Под ръководството на Стойчо Младенов "червените" вървят уверено в първенството и в неделя спечелиха убедително гостуването си на "Ботев" (Враца) с 4:2.

Още при завръщането на Младенов на "Армията" Данчето направи много точна прогноза пред "България Днес".

"Вярвам, че Стойчо ще се справи начело на отбора - коментира Данчето. - Като привърженик ми беше трудно да приема, че тимът ни се раздели с ключови играчи като Али Соу и Тиаго. Вижда се, че е доста трудно те да бъдат заменени. Въпреки всичко вярвам, че бъдещето пред ЦСКА е добро. Гриша Ганчев направи много за клуба, а Стойчо Младенов знае как се гради силен тим."

Реклама
Реклама
Реклама