Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10306192 www.bgdnes.bg

Вижте кой ще държи Яката дупара

Гери-Никол никой не може да я спре в любовта

Фенове се съмняват, че младежът харесва жени "ала-бала" 

Сърчица и обяснения в любов хвърчат от устата на Гери-Никол! Адресирани са към ушите на нов мъж в живота й.

"Никой не може да ни спре, защото нашата любов е истинска! И няма ала-бала! Обичам те!", казва в еуфория Яката дупара.

Реклама

Новият й се казва Мартин Гешев и не е непознато лице от редиците на родния хайлайф. Изписаният фотомодел няма нищо общо с бившата голяма любов на Гери-Никол - ММА боеца Дани Илиев.

Фините черти на новия възлюбен стават повод феновете на Гери-Никол да й пишат следните съобщения: "Ама сигурно ли е, че младежът харесва жени?!", а други директно заявяват, че е "на другия бряг".

Един от най-любопитните коментари под общата снимка и обяснението в любов на Гери-Никол и Гешев идва от... Мария! Чалгаджийката пуска виртуални сърчица на колежката си и красавеца. Коментарът на Мария не минава незабелязан и фенове отбелязват: "Няма такъв сарказъм!".

Причината да намекват за пикантерия е, че Мартин Гешев и Мария бяха изключително близки през 2020-а. Двамата постоянно обикаляха заведения, снимаха се заедно прегърнати, Мария нежно облягаше глава в него.

Затова и сега злите езици смятат, че Мария се подиграва с любовните излияния. Други пък смятат, че и с Мария, и с Гери-Никол Мартин няма нищо интимно, а само безкрайно добри приятели и се лигавят със сърчица и прегръдки в онлайн пространството.

След дълга и страстна любов между Гери-Никол и ММА боеца Дани Илиев последва също толкова бурна и страстна раздяла миналото лято. Двамата се скарали толкова остро, издават запознати, че дори стигнаха дотам да се "заличат" взаимно от социалните мрежи.

Междувременно друго бивше гадже на Гери-Никол - рапърът Капо Верде, очаква дете. Той е срещнал нова любов и набързо са "свършили работата".

Реклама
Реклама
Реклама